675. Odcinek o 2 miliony!
Nie pamiętam już ile lat temu ostatnio oglądałem Milionerów. Jakoś mi się nie spodobały początki nowej edycji. Mimo to skusił mnie chwyt marketingowy polegający na podwojeniu stawki. To był tylko chwyt czy ten odcinek powstał z jakiejś konkretnej okazji? Dziękuję sponsorom dzisiejszego odcinka, czyli
The Kizior, Ferdas20 & Kiepski Widz Company Ltd. za poinformowanie mnie już dawno temu i przypomnienie dzisiaj o tej grze! Była ona zaskakująco dobra! Zabrakło durnych pytań o celebrytów, a wszystkie pytania były sensowne! Właśnie takich Milionerów kiedyś polubiłem! W tym odcinku mnie rozbawiło, że kiedyś to Hubert był człowiekiem-memem z tym swoim "Ostatecznie? Ostatecznie?", a teraz to uczestnicy, którzy już dawno się nauczyli, o co chodzi, w koło to powtarzają. Oczywiście to rozumiem, ale brzmi komicznie. Trochę zaskoczenia w tym odcinku było- np. jak jeden uczestnik się wycofał. Czy ten odcinek zachęcił mnie do powrotu do regularnego oglądania Milonerów? Tak, pod warunkiem, że brak pytań o celebrytów się utrzyma. Czy wrócę? Nie, bo nie mam czasu

Nawet nie zawsze na wszystkie obowiązki starcza

Czy jednak obejrzę sobie coś raz na jakiś czas, okazjonalnie? Bardzo chętnie!
Słyszałem, że na Zachodzie już dawno są różne kombinacje ze stawką. Ciekawe kiedy powtórka w Polsce. Wtedy wrócę napewno!