WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: Blik, przelew SMS | PATRONITE.PL || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Ano właśnie, ceglany kawałek. Ta ściana była pokazywana nieraz, tyle że to była wtedy zwykła ściana, stąd wrażenie, że pierwszy raz się to widzi.Pabfer pisze:Podobało mi się też, że pokazali po 15 latach kawałek tego co jest za drzwiami, ale to taka bzdurka.
O kawałek klatki schodowej mi chodziło- było widać taki ceglany kawałek. Ale to takie bzdury tylko. Po prostu lubię oglądać rzadko pokazywane miejsca w kamienicy i okolicach
O to chodziło- że jakaś nowa. Bo najpierw była prawdziwa, potem po kilku latach w 1 lub 2 odcinkach (np. we wspomnianej ,,Kamasuntrze") była ściana w Studio, ale bardzo podobna do tej prawdziwej, a teraz ceglanaGTrix pisze:Ano właśnie, ceglany kawałek. Ta ściana była pokazywana nieraz, tyle że to była wtedy zwykła ściana, stąd wrażenie, że pierwszy raz się to widzi.Pabfer pisze:Podobało mi się też, że pokazali po 15 latach kawałek tego co jest za drzwiami, ale to taka bzdurka.
O kawałek klatki schodowej mi chodziło- było widać taki ceglany kawałek. Ale to takie bzdury tylko. Po prostu lubię oglądać rzadko pokazywane miejsca w kamienicy i okolicach
- pokazanie Boczkowi i jego reakcjeF : chce pani coś zobaczyć
H : co niby?
F : coś tak dużego co pani nogdy w życiu nie widziała![]()