Premiera: 28.11.2012
Reżyseria: Patrick Yoka
Scenariusz: Aleksander Sobiszewski, Katarzyna Sobiszewska
Przeczytaj pełny opis odcinka na Kiepscy.org.pl
(informacja o odcinku, fabuła, zdjęcia z odcinka + najlepsze cytaty bohaterów)

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Nie rozumiem jak możesz takie g*wno możesz ocenic na 9, a np. jeden z najlepszych odcinków w historii ŚWK ''Waldek w krainie czarów'' na 6Ferdek K pisze:Strasznie mi się ten odcinek podobał, jedno z najlepszych zakończeń serii paru sezonów!![]()
''Zemsta społeczna'' nie była gorsza niż ''Psychuszkin'', bo oba te odcinki to dno, dno i wodorosty.Ferdek K pisze:Nie rozumiem tak niskich ocen... Chyba nie był gorszy niż ''Psychuszkin''?
Bez komentarza, za takie coś powinien być permanentny ban.Adam908 pisze:
Plusy odcinka
- Śmiech Jolaśki
To było złe, bo zbyt łatwe do przewidzenia. Oczekiwałbym raczej jakiejś niespodzianki.Ferdek K pisze:A ta jest fantastyczna! Pojawiło się ''Mam pomysła''!!!Ogólnie świetnie Ferdek wymyślił z flaszką
Ferdek K pisze:3. Jak ja się roześmiałem przy tej scenie (mimo, że z Jolaśką)Początek sceny taki niemrawy, ale jak Pupcia powiedziała nazwę sorbeta, a Waldek nie potrafił się wysłowić i powiedział: ''Zajeba'' to aż mnie brzuch rozbolał. Ze śmiechu oczywiście
Ferdek K pisze:4. ''U Stasia'' bardzo zabawnie! Szczególnie, gdy do sceny weszła Malinowska i Badura.
Zapytam krótko: i to Pana śmieszy?Ferdek K pisze:7. A ta scena to mistrzostwo świata! Jest Boczek - poziom odcinka rośnie!Jego tekst: Waniaje i ogólnie ta cała awantura o kuraka rozśmieszyła mnie do łez!
Na moje to była Straż Miejska, ale mogę się mylićFerdek K pisze:gdy Paździoch zaczął świrować przy policji
Wejście tak, ale końcówka TRA-GICZ-NA. I te najechanie na niego kamerą. To tylko Yoka mógł wymyślićFerdek K pisze:ciekawe wejście prezesa.