Premiera: 31.10.2012
Reżyseria: Patrick Yoka
Scenariusz: Aleksander Sobiszewski, Patrick Yoka, Katarzyna Sobiszewska
Przeczytaj pełny opis odcinka na Kiepscy.org.pl
(informacja o odcinku, fabuła, zdjęcia z odcinka + najlepsze cytaty bohaterów)

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Panie, ten tekst to chyba na plus nie?david123lost pisze:- "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła".
Nie, na minus. Ten tekat po prostu się przejadł, przynajmniej dla mnie.Panie, ten tekst to chyba na plus nie?
Może i racja, przejadł się, ale mimo to jest fajnydavid123lost pisze:Nie, na minus. Ten tekat po prostu się przejadł, przynajmniej dla mnie.
Głupota "reżysera"Ferdziul pisze:Jakoś w jej przypadku mogą i chcą pokazać głupotę w czystej postaci
Popieram.Ferdziul pisze:a tak się zarzekają że niosą przesłanie. Żałośni ludzie, którzy zniszczyli serial.
Nie tylko twojeFerdas20 pisze:Generalnie moim zdaniem byłoby dużo lepiej gdyby Ferdek z Waldkiem rozkręcili jakiś biznes na tym uzdrawianiu Boczka, potem dołączyłby Paździoch, no ale to tylko moje zdanie.
Chyba ustamiKizior pisze:Jak tak dalej pójdzie to w odcinkju 450 Jolasia będzie powiększała penisy.