Premiera: 5.09.2012
Reżyseria: Patrick Yoka
Scenariusz: Aleksander Sobiszewski, Patrick Yoka, Katarzyna Sobiszewska
Przeczytaj pełny opis odcinka na Kiepscy.org.pl
(informacja o odcinku, fabuła, zdjęcia z odcinka + najlepsze cytaty bohaterów)

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Skontaktuj się z Adminem w tej sprawiePharellMan pisze:PS: Kiedy będzie możliwe wystawienie oceny odcinka?
Zapomnieliście dodać:david123lost pisze:3. ŚMIESZNE TEKSTY:
- "A w krórym roku pan żeś do grobu wpadł, na pogrzebie?" - Boczek
- "Aaa tam, książkę.. Zapiski se robi, bo stara już jest" - Ferdek, świetny tekst
- "Przepłacili grubasa i pieprzy bzdury" - Helena
- "Ty mnie kopytkiem gęby nie zatkasz" - Ferdek
To jakoś nie było zbyt śmieszne..PharellMan pisze:Zapomnieliście dodać:
-"Przestań kłapać tymi zębiskami czaszko, bo jeszcze se przytniesz ten jadowity jęzor, lyyyyy."
Ale te krzywienie mordy Paździocha wymiatało.david123lost pisze:To jakoś nie było zbyt śmieszne..PharellMan pisze:Zapomnieliście dodać:
-"Przestań kłapać tymi zębiskami czaszko, bo jeszcze se przytniesz ten jadowity jęzor, lyyyyy."
A może to jest ta plazma, która wystąpiła w odc. ''Sandały ojca Gaudentego''?Borysek pisze:Plazma u Paździochów? Nieeeeeeeeeeeee! Yoka fucker!
Przestańcie już z tymi tekstami "to jest sitcom" itp, bo to tylko wkurza. Wszyscy (prawie) wiemy, że to sitcom, więc po co pisać setki razy ?.NexaT pisze:Przecież to sitcom...
No nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale czytając tamten post Ferdka K. myślałem, że pisze poważnie.Fuzzygirl pisze:Przestańcie już z tymi tekstami "to jest sitcom" itp, bo to tylko wkurza. Wszyscy (prawie) wiemy, że to sitcom, więc po co pisać setki razy ?.NexaT pisze:Przecież to sitcom...