Czyżby w końcu zmądrzeli ?Pollen99Max pisze:Nie sądzę, żeby to coś miało wspólnego z naszą petycją. Zapewne chodzi tu o to, że montażyści byli wściekli na pracę pana Y. i postanowili delikatnie ośmieszyć jego ulubienicę.

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Czyżby w końcu zmądrzeli ?Pollen99Max pisze:Nie sądzę, żeby to coś miało wspólnego z naszą petycją. Zapewne chodzi tu o to, że montażyści byli wściekli na pracę pana Y. i postanowili delikatnie ośmieszyć jego ulubienicę.
Są gusta i guściki i ma na ten przykład podobała się bardzo muzyka.Nie wiem,może jestem mało wymagającym widzem a może po prostu nie spodziewam się cudów w nowych odcinkach ŚWK.karolik1998 pisze:Odcinek bardzo słaby. Jedyny plus tego to mało scen z Jolaśką. Poza tym nic ciekawego i śmiesznego się nie wydarzyło. Jeszcze te greenboxy, oraz nudna muzyka. Dajcie spokój!
1/10
Zwierzę medialne to też była porażka, sama temu odcinkowi wystawiłam 1/10. Ale Krzyżacy, to akurat jeden z najgorszych odcinków sezonu.. Tak samo tragiczny był odc: "Czumulungma" i "Chłopi" .gafik3 pisze:"Zwierze miedialne", który przy tym powinien mieć ocenę 2, albo nawet i 3.
Przecież to nie Polak więc może nie zna słowa wstydSheina pisze:Zwierzę medialne to też była porażka, sama temu odcinkowi wystawiłam 1/10. Ale Krzyżacy, to akurat jeden z najgorszych odcinków sezonu.. Tak samo tragiczny był odc: "Czumulungma" i "Chłopi" .gafik3 pisze:"Zwierze miedialne", który przy tym powinien mieć ocenę 2, albo nawet i 3.
Jeśli chodzi o sam odcinek "Krzyżacy", to był tragiczny. Połączenie tematyki historycznej z Euro 2012, to nie był dobry pomysł. Jeszcze dodając do tego Jolaśke i jej żenujący sen + sen Waldka, nie było czego ratować w tym odcinku. Nawet śmiesznego tekstu nie potrafili wymyślić. Totalny gniot. Dziwi mnie, że Yoka sie nie wstydzi tego odcinka.. Ja bym chowała sie ze wstydu na jego miejscu.
Ale też pytanie pada, czy Okił by przyjął propozycję? Bo jak wiadomo to on zrezygnował i dał posadę Yoce. Smutne lecz prawdziwe.Piotrek2011 pisze: Przecież to nie Polak więc może nie zna słowa wstydbo gdyby znał to dawno by oddał serial Okiłowi z powrotem.
Ja wystawiam 0/10, a zaznaczam 1, bo się nie da 0 i przy okazji zaniżam średnią ocenę odcinka.gafik3 pisze:Niestety nie mogę wystawić oceny 0/10, a bardzo chętnie bym to zrobił.