woofer pisze:Ale słyszałem, że owszem- wiosną 19. sezon, ale mają juz prawie gotowy scenariusz sezonu 23. (Chyba logiczne, że robią z wyprzedzeniem).

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
woofer pisze:Ale słyszałem, że owszem- wiosną 19. sezon, ale mają juz prawie gotowy scenariusz sezonu 23. (Chyba logiczne, że robią z wyprzedzeniem).
Odchodził kilka razy, pierwszy raz jak śpiewali Szczęśliwej drogi już czas. Potem zagrał kilka odcinków jeszcze bo się nie mógł zdecydować.Pabfer pisze:Żukowski kilka razy rezygnował? W chwili pisania tego artykułu odszedł z obsady tylko raz-
Przejrzałem dział News, ponieważ pamiętam, że niektóre sezony potwierdzano już w październiku i listopadzie, a tymczasem mamy połowę grudnia i brak info o 27. sezonie. Muszę rozczarować Kiepskiego Widza, że temat o 11 sezonie został założony 25 grudnia 2009 (to najpóźniejsza ze wszystkich dat, inny temat o innym sezonie został też założony 23 grudnia- z bardzo podobna datą), więc jeszcze bym się nie napalał na koniec serialu.Cycku pisze:Oni tak to piszą ,jakby faktycznie miał być koniec serialu.