Premiera: 16.09.2009
Reżyseria: Patrick Yoka
Scenariusz: Aleksander Sobiszewski, Patrick Yoka, Katarzyna Sobiszewska
Przeczytaj pełny opis odcinka na Kiepscy.org.pl
(informacja o odcinku, fabuła, zdjęcia z odcinka + najlepsze cytaty bohaterów)

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Zgadzam się, zakończenie było do niczego. Mogli wymyśleć coś fajniejszego.paździoch91 pisze:Kolejny słaby odcinek i jeszcze to durne zakończenie z Obamą...
Fajna? Żenująca... W poprzednich odcinkach to były pomysły a teraz to już tylko zanudzają oklepanymi tekstami z takimi słowami jak "d*&a" czy "wypierdzielać". To jest nie do wytrzymania...Bossak pisze:Nie wiem czemu wam się ten odcinek nie podoba. Według mnie był bardzo fajny, aszczególnie scena z Heleną.![]()
Może dla ciebie ale mi się podobała.paździoch91 pisze:Fajna? Żenująca... W poprzednich odcinkach to były pomysły a teraz to już tylko zanudzają oklepanymi tekstami z takimi słowami jak "d*&a" czy "wypierdzielać". To jest nie do wytrzymania...Bossak pisze:Nie wiem czemu wam się ten odcinek nie podoba. Według mnie był bardzo fajny, aszczególnie scena z Heleną.![]()
Bossak ma rację. A teksty Paździochowej są zabójcze.paździoch91 pisze:Fajna? Żenująca... W poprzednich odcinkach to były pomysły a teraz to już tylko zanudzają oklepanymi tekstami z takimi słowami jak "d*&a" czy "wypierdzielać". To jest nie do wytrzymania...Bossak pisze:Nie wiem czemu wam się ten odcinek nie podoba. Według mnie był bardzo fajny, aszczególnie scena z Heleną.![]()
A odcinek "Grzałka" ci się podobałProcjon pisze:Jakiś kapeć jako temat przewodni - niezbyt ciekawe