Chyba cyrylicy nie widziałeś(chyba że chodzi ci o przekład na alfabet polski)PontifexMaximus pisze: Pewnie tak poprawnie po rosyjsku się pisze to imie

Patrz "Y"
Dan zna cyrylicę i umi po rosyjsku czytać

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Chyba cyrylicy nie widziałeś(chyba że chodzi ci o przekład na alfabet polski)PontifexMaximus pisze: Pewnie tak poprawnie po rosyjsku się pisze to imie
Ja też umię i sie nie chwale.Dan-TuTenCham pisze:Dan zna cyrylicę i umi po rosyjsku czytać
Ja chcę, by pisano nie po rosyjsku i nie po angielsku, tylko po polsku. Tyle ode mnie.Eramis pisze:Widzę że tu chyba chodzi o jak napisałem imie Valentiny. Poprostu - zrobiłem lekką transliteracjePrzecież nie będę wam tu cyrylicą pisać. No chyba że chcecie
![]()
Kiedy taka sytuacja miała miejsce?JaObiecujeWam pisze:Minusy : Ferdek liżący dupę premiera
Chodziło mi o podlizywanie się. A dokładnie to - 24:12 (pocałował w rękę), 25:54 (pocałował w policzek)gafik3 pisze:Kiedy taka sytuacja miała miejsce?JaObiecujeWam pisze:Minusy : Ferdek liżący dupę premiera