Premiera: 31.08.2022
Reżyseria: Adek Drabiński
Scenariusz: Karolina Słyk, Adrian Nowakowski
Przeczytaj pełny opis odcinka na Kiepscy.org.pl
(informacja o odcinku, fabuła, zdjęcia z odcinka + najlepsze cytaty bohaterów)

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: Blik, przelew SMS | PATRONITE.PL || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Porady Ferdka (denaturat)Halinka : O której to się do domu wraca?
F : Dużo roboty dziś miałem![]()
Halina : Bohater narodowy, jasna cholera!
Odcinek nudny, ale nie żenujący. Obiadek tradycyjnie do niczego, Ale... Mariolka jak schudła ! Wygląda jak z 12 lat temu!- Już pan nie jest osobą publiczną
- Od kiedy
- Od 5 minut
”Pabfer w temacie Złoty Pociąg- 1. odcinku 25. Sezonu” pisze: ↑2017-02-25, 21:55 OCENA GDYBY BYŁ PAŹDZIOCH: 5/10
OCENA BEZ PAŹDZIOCHA: 2/10
Taki sobie obrałem system oceniania na ten sezon żeby lepiej podkreślić wagę Mariana.
5 lat temu postanowiłem sobie dawać mniej-więcej pół należnej oceny każdemu odcinkowi w ramach strajku z powodu braku Paździocha. Teraz nie ma Boczka, a Paździoch jest tylko z offu i to nie w każdym odcinku, czyli trzeba powtórzyć akcję. Poprzednio nie byłem do końca konsekwentny, ale teraz będę bardziej, bo serial zepsuł się jeszcze bardziej. Dodam tylko ciekawostkę, że przez 5 lat cytowany post trochę się przeterminował, bo 0/10 otrzymał ode mnie również odc. 552. Straszny Film z 28. Sezonu.”Pabfer w temacie 25 Sezon- Ogólnie o sezonie” pisze: ↑2017-05-20, 21:23 To najgorszy sezon w historii jeżeli w następnych Paździoch i Boczek będą występować do końca serialu.
ŚREDNIA: 3,25/10
OCENA SEZONU: 2/10 ZA BRAK MARIANA
Zobaczmy jak brak Marina zepsuł ten sezon:
ŚREDNIA, GDYBY BYŁ PAŹDZIOCH: 5,3
ŚREDNIA POPRZEDNIEGO SEZONU- Z PAŹDZIOCHEM: 7,83
Szacun dla Widza, któremu ten sezon pewnie się podobał minimalnie bardziej niż na 0 (pewnie tak na 1,5), ale był konsekwentny w swoim strajku.
Ja się w zera nie bawię, bo jedyne 0 zarezerwowałem dla satanistycznego Azazel Pazuzu, ale moja ocena też jest bardzo niska i też uwzględnia brak Mariana.