Kliknij:

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Zgadzam się że ostatni odcinek sezonu był najlepszym w sezonie i na dodatek pożegnaniem Boczka którego to problem z wypróżnianiem się po klęsce Ferdka został rozwiązany przez Paździochową. Jolasia faktycznie zaskoczyła bo myślałem że raczej będzie trzymać z Paździochową. Ferdek za to na minus gdyż po prostu się miotał choć bardziej mimo nie chęci popierał Boczka.Bździuch pisze: ↑2021-11-25, 12:58 W ogóle to polecam obejrzeć odcinki z wczorajszej prapremiery, nic wielkiego, ale całkiem sympatyczne, gdyby nie wg mnie dobra "Córa Marnotrawna" to byłyby najlepsze w sezonie. Szczególnie polecam 576 (mimo że 575 podobał mi się odrobinę bardziej, ale on jest zbyt specyficzny xd) bo niechcący wyszło im niezłe pożegnanie Boczka. A poza tym odcinek odrobinę w stylu 5 sezonu (aż szkoda że tym razem w odcinku Adriana była Jolaśka, bo dotąd trzy razy pod rząd jej nie było, no ale zarazem to jeden z jej bardziej sensownych wykorzystań obok Cycerona chyba).
Myślę, że było ich więcejKiepski Widz pisze: ↑2021-11-26, 23:58 Zauważyłem też sporo dużych podobieństw do wcześniejszych odcinków:
Młoda kanapaZbrodnia i kara
Wielki senEksperyment sen
Bunt maszynInteligentni konsumenci
Przepisy Halińcijakieś tam yokowo-sobiszewskie gówno, oczywiście nie pamiętam tytułu, ale było coś o jedzeniu i o zaistnieniu w internecie też
Lokator wszech czasówExpo i Ostatni cham. Kulturalna inicjatywa oraz gadanie o chamie
PolitykaPies ogrodnika i trochę Wrota piekieł
Faktycznie. W każdym razie właśnie o „Córę Marnotrawną" mi chodziło.
Wychodzi zatem że "Kiepscy" niestety ale będą przez Polsat zatopieni a 31 sezon i kolejne albo zostaną anulowane albo pojawią się tylko w internecie. Na emisję w "dużym Polsacie" nie ma już szans (z racji krytyki i oglądalności na poziomie 746 tysięcy widzów) a jak już to tym samym trybem co dwa ostatnie odcinki 30 sezonu"Świat według Kiepskich" jest jednym z najważniejszych naszych seriali, nadawanym na naszych antenach od ponad 20 lat. I można powiedzieć, że przez całe 20 lat w niemal każdym odcinku są wątki polityczne i społeczne, gdyż serial jest po prostu o Polsce i Polakach. Tyle że pokazuje naszą rzeczywistość w krzywym zwierciadle i z pewną dozą humoru.
Inne godziny emisji są związane ze zmianami w ramówce, jakie wprowadzamy od 1 grudnia. Zmiany programowe są czymś całkowicie normalnym, ramówkę układa się w zależności od wyników oglądalności. To, co napisał dziennikarz "Presserwisu", a raczej "Plotekserwisu", jest po prostu niepoważne, śmieszne i ujmę to maksymalnie delikatnie — niemądre.
Wszystkie odcinki "Świata według Kiepskich" są i będą dostępne również w naszych aplikacjach — otwartej dla wszystkich i bezpłatnej — Polsat Go oraz abonamentowej Polsat Box Go".
a to wydawało mi się, że pisałem, sorry xd. I tak trzeba jeszcze te butle z kilku odcinków policzyć, tego też mi się nie chce