Wreszcie wrócili moi Kiepscy! Czułem się strasznie niekomfortowo, musząc chwalić ostatnie 4 odcinki. Wreszcie mogę sobie ulżyć!
PLUSY:
Mocy Full, cho to powinna być norma, a nie jakiś specjalny plus...
Sposoby Paździocha na to, żeby usiąść w tramwaju
W ogóle cały występ Paździocha
Występ Boczka
Scena u Stasia- drugi raz z rzędu, szok!
Dokuczanie Jolasi podczas obiadku- nic specjalnego, ale poczułem złośliwą satysfakcję, normalnie jakbym też tam siedział i coś od siebie dokładał
Scena na korytarzu z rowerem- wiekopomna chwila, że zdjęto go ze ściany, mimo że chyba nie pierwszy raz
Zakończenie- świetna gra aktorska i w miarę dobre teksty, muzyka wpadająca w ucho
Poza tym pojedyncze cytaty, czyli:
"Bardzo dobrze, bo staruszkom się miejsca ustępuje!"
"Właśnie dlatego ja starym babom miejsca nie ustępuję"
"Podobno bardzo fajny film"- to mamy już w Kiepskich i Patricka Yokę i Patricka Vegę. Jeszcze tylko humoru brakuje
"Na innym się powieś"
"Weź ten ulubiony, czerwony, komuchu jeden!"
"Wezmę ten z piwami, piwo każdy lubi!"
"Botoks to w Hollywood podstawowa higiena osobista, jak mycie zębów"
"Na koniu, na słoniu"
Chciałem się trochę pośmiać z tego odcinka, a że było mało okazji, to sobie puściłem jeszcze raz wszystkie dobre teksty i je wypisałem, mam nadzieję, że niczego nie pominąłem, raczej nie, bo wiele tego nie było.
MINUSY:
Prawie wszystko, czyli:
Ferdek mniej wesoły niż na początku sezonu, chociaż wciąż doceniam, że za Yoki by się awanturował dużo bardziej
Mało Paździocha
Absurdalnie mała ilość Boczka
Greenboxy. Motto odcinków 300+: "Nie pomoże żaden greenbox, gdy scenariusz jest mielizną!". Można wstawiać na sygnatury

Odgrzewany temat- jak temat jest dobry, to mogą odgrzewać nawet 534 razy, ale jak jest zły, to nawet 2 raz to za dużo. Mieliśmy już Powiększenie, Turbo Jolantę, Cycerona itp.
Pierwsza scena
Scena w sypialni
Obiadek
Scena u Paździochów- to skandal, że to wyszło źle!
Scena u Kozłowskich
Strasznie wkurzający Dracz, jak rzadko kiedy. Tzn. grał dobrze jak zwykle, ale scenariusz dostał do dupy...
Druga scena w sypialni
Fakt, że musiałem w tej ocenie stawiać za dużo emotikonów "roll". Trudno w to trafiać wielkim paluchem na telefonie, a czasem mi się klawiatura tnie jak używam znaków specjalnych, więc nie mogę wstawać z palca, więc i tak za mało wstawiłem, bo mi się więcej już nie chciało, więc proszę twórców, proszę mnie więcej do tego nie zmuszać!!!

No dobra... Marzenie świętej głowy...
2/10
...i tak naciągane...