Ładnie prezentuje się z tym czerwonym paskiemPharellMan pisze:Jak tam mój nowy avatar?

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Ładnie prezentuje się z tym czerwonym paskiemPharellMan pisze:Jak tam mój nowy avatar?
Bardzo fajna sygnaturka. Myślę, że w kolejnych zabawach w walce o najlepszą sygnaturę zajdziesz dalej, niż terazKiepski Widz pisze:Zmieniłem sobie sygnaturkę, ale Arnold Boczek pozostał w roli głównej
Daleko ? Zdecydowanie za szybko odpadłeśKiepski Widz pisze:To i tak daleko zaszedłem. Myślałem, że odpadnę w pierwszym głosowaniu
Nie. Mylisz się.Vito_Corleone pisze:Marciosss, to chyba dr. Dre jest nie ?
Też nie.A tak w ogóle, to mi się wydaje, że to chyba Kyle Styles z Prison Breaka (twórca piosenki).
Właśnie ze swojego avatara usunąłem krzywą czaszkę, co ją pollen tak kiepsko wyciął. Lepiej?Paździoch96 pisze:...to zmieniłeś na Paździocha z krzywą czaszką
Gorsza niż do dupyPharellMan pisze: A jak wam się podoba sygnaturka?
A z pana to taki znawca, jak z koziej dupy trąba.Paździoch96 pisze:Gorsza niż do dupy
Teraz antyk został tylko zmniejszony:PharellMan pisze:NIE! Antyków sie nie zmienia...
Chyba sobie ustawię jako avatar.-Ferdas- pisze:Teraz antyk został tylko zmniejszony: