ALe ślicznylukaszkoo2000 pisze:Hejka, mam już w domu 4 tygodnie małego kundelka...
Wabi się Dżeki
Foto:

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
ALe ślicznylukaszkoo2000 pisze:Hejka, mam już w domu 4 tygodnie małego kundelka...
Wabi się Dżeki
Foto:
To ja panu pokażę swojego, jak był małyPontifexMaximus pisze: ALe śliczny
Słodziak <3lukaszkoo2000 pisze:Hejka, mam już w domu 4 tygodnie małego kundelka...
Wabi się Dżeki
Szkoda, że musiałeś oddać psaMati1996 pisze:Ja kiedyś miałem sukę, ( płeć żeńską psa ) ale miałem póżniej liszaja i mam alergię na siersć. Mama i babcia dały ją ( rasa - pinczer miniaturowy, imię - Kala ) koleżance.
Na tym forum, lepiej zawsze robić takie sprostowaniaMati1996 pisze:Ja kiedyś miałem sukę, ( płeć żeńską psa )
Jaki fajny! Moja kuzynka też ma sznaucera miniaturowegoFerdynand K. pisze:Ja mam sznaucera , wabi się Figo![]()
Figo FagoFerdynand K. pisze:wabi się Figo
o prze typie. Moja sunia też Kala się wabi ;d;dMati1996 pisze:Ja kiedyś miałem sukę, ( płeć żeńską psa ) ale miałem póżniej liszaja i mam alergię na siersć. Mama i babcia dały ją ( rasa - pinczer miniaturowy, imię - Kala ) koleżance.
Jeeezuu, jak to dwuznacznie zabrzmiałorasrev pisze:Moja sunia też Kala się wabi
To równieżrasrev pisze:ale ma wariatka klatę
W takim razie czemu ją nie ogolicie? Co prawda można żyć z włosami na oczach, ale..Ferdynand K. pisze:No nie wiem do tej pory tak jest ... Chyba pod grzywką
A własnoręcznie się nie da? Chwyć... nożyczki i... tnij!Ferdynand K. pisze:Ale to rośnie za szybko ... Był nie dawno u fryzjera , już oczów nie widać ...
co niby dwuznacznie?!david123lost pisze:Jeeezuu, jak to dwuznacznie zabrzmiałorasrev pisze:Moja sunia też Kala się wabi
To równieżrasrev pisze:ale ma wariatka klatę