Napiszcie, czego uczy, jakie są jego cechy pozytywne i negatywne (jeśli chodzi o nauczyciela, którego nie lubicie).

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Przejmujesz się uwagami?david123lost pisze:Każde nie dostosowanie się do jej próśb, albo jakikolwiek sprzeciw może skutkować wpisem do dziennika
Haha, kilka lat temu w liceum również miałem taką młodą nauczycilkę niemieckiego zaraz po studiach - wyglądałą jak dużo lepsza wersja ShakiryFerdziulo pisze:Jedyne co to nauczycielke od niemca lubiłem na nią popatrzeć, bo młodziutka, ładniutka zaraz po studiach
W tym roku doszła do naszej szkoły nauczycielka z edukacji dla bazpieczeństwa. O ile żaden z chłopaków w szkole nie mówi nauczycielom "Dzień dobry", to tej pani wyjątkowo każdyPontifexMaximus pisze:Haha, kilka lat temu w liceum również miałem taką młodą nauczycilkę niemieckiego zaraz po studiach - wyglądałą jak dużo lepsza wersja Shakiry
A właśnie to stosunkowo młody facet, który patrzy na studentów przez pryzmat samego siebie (czyli jak dla nas geniusza - poważnie, gościu ma nieprawdopodobną wiedzę). Szkoda tylko, że pytając wykracza bardzo szeroko poza materiał, który był do przygotowania ( a i tego jest multum na każde ćwiczenia).david123lost pisze:Ci ambitni ćwiczeniowcy to zapewne ludzie starszej daty, ale nie ma się co dziwić. Gdy zaczynali swoją pracę, były zupełnie inne czasy..
To widze, ze inne z Tobą jadą bardzo perwersyjnieWkupiesiła pisze: Lubię ją,bo się na mnie nie drze i nie rzuca gąbką w ryja
PontifexMaximus pisze:To widze, ze inne z Tobą jadą bardzo perwersyjniegąbka, darcie fiu fiu fiu
niet, najwyżej za tyłek łapiąWkupiesiła pisze:A Ciebie liniją po łapach leją
aha, no to, to by wszystko wyjaśniało.PontifexMaximus pisze:najwyżej za tyłek łapią
Hahhaah, za co ??gafik3 pisze:Np babka od Podstaw Przedsiębiorczości. Pomimo dobrych ocen(5,4,3,3,3) chciała mi małpa postawić 1 na koniec rokuNie lubi mnie, ale to już inna bajka