No, to może być całkiem możliwePaździoch96 pisze:A wyobraźcie sobie takiego woofera.. On to może zhakować tą stronkę z elektronicznym dziennikiem i dobrych ocen sobie nastawiać

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
No, to może być całkiem możliwePaździoch96 pisze:A wyobraźcie sobie takiego woofera.. On to może zhakować tą stronkę z elektronicznym dziennikiem i dobrych ocen sobie nastawiać
Nie ma czego. Ja tego nie używam i nie czuję się mniej szczęśliwy. Nauczyciele tylko narzekają, że dodatkowa robota, a nauczycielom od fizyki to już prawie gul skacze od tego Librusa. Nic nie zastąpi niezawodnego papierowego dziennika!Paździoch96 pisze:A tak w ogóle to zazdroszczę Wam tych elektronicznych dzienników.
Dokładnie.Matrixun pisze:Nie ma czego. Ja tego nie używam i nie czuję się mniej szczęśliwy. Nauczyciele tylko narzekają, że dodatkowa robota, a nauczycielom od fizyki to już prawie gul skacze od tego Librusa. Nic nie zastąpi niezawodnego papierowego dziennika!Paździoch96 pisze:A tak w ogóle to zazdroszczę Wam tych elektronicznych dzienników.
Założę się, że angielski znasz dużo gorzej ode mnie, KorK'a i WojeWodyczerwonyy pisze:A ja 0, o!![]()
Nieuki jedne...
A na razie tylko te dwie co wpadły na początku rokuPaździoch96 pisze:KorK, ile już bań z angola?Ja na razie mam dwie
Ja zatrzymałem się na sześciuPaździoch96 pisze:A ile jedynek już macie? Ja cały czas trzymam się na 14
Ja też około sześć jedynek mamKorK pisze:Ja zatrzymałem się na sześciuPaździoch96 pisze:A ile jedynek już macie? Ja cały czas trzymam się na 14
To jak Ty sikasz?czerwonyy pisze:A ja żadnej pały na razie nie mam!
Paździoch, ach Ty byku, Ty!Paździoch96 pisze:To jak Ty sikasz?
Paździoch96 pisze:To jak Ty sikasz?czerwonyy pisze:A ja żadnej pały na razie nie mam!
Ja mam jedną z fizykiPaździoch96 pisze:A ile jedynek już macie? Ja cały czas trzymam się na 14
woofer zawsze tak do mnie pisałczerwonyy pisze:Paździoch, ach Ty byku, Ty!Paździoch96 pisze:To jak Ty sikasz?
A Pharell też do mnie wczoraj tak napisał do mnie, i co ? Po za tym już skończcie z tym wooferem, bo to już się nudne staje.. "Bo woofer też...."Paździoch96 pisze:woofer zawsze tak do mnie pisał
Garret Reza pisze:Nic w tym niezwykłego, lecz moment później okazało się, że jest to aneks uczennicy klasy maturalnej...
LO jest dla słabychAnonits pisze:Na jakie profile chodzice w LO?