WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
A co cię to gówno obchodzi panie Ferdynandyo vel. woofer???Ferdynandyo pisze:wszedłem w twój profil to masz tam tyle godzin nawalonych
Woofer też śledził. To na pewno woofer.Anonits pisze:Śledzisz użytkowników?
Panie, zgadzam się. On ma zawsze jakieś wytułmaczenie...-Ferdas- pisze:Woofer też śledził. To na pewno woofer.Anonits pisze:Śledzisz użytkowników?
Kolejny dowód na to,że jesteś wóóferem. Sam masz 525 godzin nabitych....Ferdynandyo pisze:Nie,nikt nie mówił, tylko że gdy wszedłem w twój profil to masz tam tyle godzin nawalonychże musisz przesiadywać na nim non top,a konto masz od końca grudnia.
-Ferdas- pisze:Woofer też śledził. To na pewno woofer.Anonits pisze:Śledzisz użytkowników?
No, no.. Pewnie z angielskiego te dwie banieKorK pisze:1,1,5,5
Kur*a! TrafiłeśPaździoch96 pisze:No, no.. Pewnie z angielskiego te dwie banieKorK pisze:1,1,5,5![]()
SpokoUkash pisze:Okej
Ja;
Rosyjski, 3
Chemia, 3
Matematyka 4,4 ( latwe kartkoweczki z pracy domowej do ktorej sie przylozylem, a tak to bylaby dwoja,a nawet nie )
Informatyka, 5
Vito_Corleone pisze:-Ferdas-, jakich ty masz kolegówŚmierdziało pewnie od tego papieru w całej szkole