Osobiście chciałabym zostać dziennikarką publikującą artykuły w gazecie sportowej...Może nawet mam szansę: jestem humanistką, świetnie piszę i interesuję się sportem...
Doradzcie czy jest sens babrać się w tym zawodzie

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Panie, spokojnieMatt pisze:Ja niestety nie mam zielonego pojęcia kim chcę być w przyszłości, ale się zastanawiam.Być może moje zdolności i zainteresowania wyjdą na jaw za parę lat.![]()
To widać na twoim podpisie:Dan-TuTenCham pisze: M O T O R N I C Z Y
Czas pokażeSheina pisze: Zobaczymy jak to będzie.
Myślałem o tym ale doszedłem do wniosku, że nie urodziłem się z kluczem w ręce. Takie zajęcie chyba nie dla mnie. Myślałem też o posadce historyka, jakiegoś redaktora. Wszystko w swoim czasiemonterr07 pisze:a bym chciał być mechanikiem samochodowym
Może kiedys usłyszymy Cię w jakiejś kiepskiej komedii na polsacieEramis pisze: Teraz (już kilka nawet lat) chcę być dubbingowcem (poczytajcie co to jeśli nie wiecie