Muszę sobie kiedyś strzelić fotki przy moim aucie.
WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
No to wyciśnij pan tego pryszczaPaździoch96 pisze:Nic nie będę poprawiałWstawię oryginalne Panie
Może mój jakiś brat (nic mi o tym niewiadomo)?PharellMan pisze:Anonits, przypominasz mi z twarzy jakiegoś młodego amerykańskiego aktora, ale nie mogę se przypomnieć jak się zwał.
Właśnie go wyciskałem i teraz ślad został-Ferdas- pisze:No to wyciśnij pan tego pryszczaPaździoch96 pisze:Nic nie będę poprawiałWstawię oryginalne Panie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Współczuję, że masz taką chorobę jak zanik mięśniAnonits pisze:Obrazek
Nie mam pojęcia, ale bardzo podobny.Może mój jakiś brat (nic mi o tym niewiadomo)?
Przyzwyczaiłem się do choroby, pogodziłem się z tym. Myślę, że to ma jakiś cel. (;-Ferdas- pisze:Współczuję, że masz taką chorobę jak zanik mięśniAnonits pisze:ObrazekJa na co dzień dziękuję Bogu, że jestem zdrowy
No właśnie, robi pan i robi... gdzie jest zdjęcie?Paździoch96 pisze:Właśnie go wyciskałem i teraz ślad został-Ferdas- pisze:No to wyciśnij pan tego pryszczaPaździoch96 pisze:Nic nie będę poprawiałWstawię oryginalne Panie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobra, już idę robić
Panie, nie obrażaj pan, dobre?Paździoch96 pisze:Co Pan taki napalony?
Co za emerytomany!-Ferdas- pisze:Panie, nie obrażaj pan, dobre?Paździoch96 pisze:Co Pan taki napalony?
Mówisz o tym panu z Brodzik na avatarze?pollen99 pisze:Co za emerytomany!-Ferdas- pisze:Panie, nie obrażaj pan, dobre?Paździoch96 pisze:Co Pan taki napalony?
Jest szansa, że staniesz na nogi?Anonits pisze:Przyzwyczaiłem się do choroby
Prawdopodobnie gdzieś w USA, naukowcy pracują nad lekiem. Dopiero są wstępnę próby przeprowadzane na gryzoniach, i podobno rezultaty są obiecujące. Jestem dobrej nadzieji, że kiedyś to się stanie.Johnny Cage pisze:Jest szansa, że staniesz na nogi?Anonits pisze:Przyzwyczaiłem się do choroby