Ten 12-latek?paździoch96 pisze:Aż Eramis mi się przypomniał

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Ten 12-latek?paździoch96 pisze:Aż Eramis mi się przypomniał
Fajne masz laczki
Odezwał się ten, co się podobnie (albo gorzej) zachowywałzeezeewoo pisze:Woofer........ twojego zachowania nie idzie skomentować........ Keep Calm!
To ile mają lat, że zapytam i zapisuję się do reszty "sępów" co chcą je zobaczyćpaździoch96 pisze:Panie, koleżanki moje za stare dla Ciebie i liga za wysokaPharellMan pisze:Jak chcesz, to ty możesz.Powysyłać Ci fotki?
Stawiam,że w granicy 16-18Johnny Cage pisze: To ile mają lat, że zapytam i zapisuję się do reszty "sępów" co chcą je zobaczyć
IdealnieMSBallin pisze:Stawiam,że w granicy 16-18
Dziewczyny się już bardzo wcześnie starają by zwrócić na siebie uwagę.Johnny Cage pisze:Za piłkę się brać młodzieży i kopać o ścianę, a nie za kobiety
paździoch96 pisze:Ta pierwsza całkiem ok.
A wszystkim sępom już powysyłałem
Moja reakcja na ww. żartwoofer pisze:Nie, nadzwyczajny żart.Michelangelo pisze: Homogej?
paździoch96 pisze:Aż Eramis mi się przypomniał
Paniee, ja pamiętam jak on się jeszcze SkazaX nazywałmonterr07 pisze:to pamiętasz go pan jeszcze? myślałem że zarejestrowałeś się tu trochę później