zabrzmiało to trochę dwuznacznieMatt pisze:lubię oglądać w TV jak dwie osoby odbijają piłeczką

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
zabrzmiało to trochę dwuznacznieMatt pisze:lubię oglądać w TV jak dwie osoby odbijają piłeczką
Oj, Kazik , ale ty masz skojarzenia....Kazik151 pisze:zabrzmiało to trochę dwuznacznieMatt pisze:lubię oglądać w TV jak dwie osoby odbijają piłeczką
Mgr historii wita PaniąSheina pisze:historią
masaże też wchodzą w grę?Sheina pisze: robić różne prace plastyczne
Pan ma wykształcenie w kierunku historii? Historii Polski, ogólnej? Też przepadam za historią i zastanawiam się na wybraniem szkoły pod tym względem.Johnny Cage pisze:Mgr historii wita Panią
Skończyłem historie na Uniwersytecie Opolskim. Kierunek historyczno-pedegogiczny (tyle tylko, że drugiego członu kierunku (bez skojarzeń - to do erosomanów jednychdavid123lost pisze:Pan ma wykształcenie w kierunku historii? Historii Polski, ogólnej?
Wchodząmasaże też wchodzą w grę?
Ja sie wybieram do LO na kierunek historyczno-prawnyzastanawiam się na wybraniem szkoły pod tym względem.
Liceum Ogólnokształczące czy inny wynalazek?Sheina pisze:Ja sie wybieram do LO
Biorę w ciemno, tylko ciiii, bo zaraz reszta od pederastów zacznie mnie wyzywaćSheina pisze:WchodząJak chcesz to Ci zrobie moimi rączkami
![]()
Tak.. Mozna jaśniej prosić?Jeszcze jakieś pytania Panie?
Gdzie ta szkoła? Idę z tobąJa sie wybieram do LO na kierunek historyczno-prawny
Histotyi Panie, chyba nie biologii (choć kobiety byłydavid123lost pisze:czegóż się pan tam uczył, panie magistrze?
Chętnie mogę przeczytaćJohnny Cage pisze:racę magisterską pisałem o Janie Pawle II. Jak kogoś interesuje temat, mogę przytoczyć
Pracę czy tytuł samej pracy?david123lost pisze:Chętnie mogę przeczytać
Toi czemu sie pan nie udzielasz w 'liczba postów kryje date'?Johnny Cage pisze:Mgr historii wita Panią
david123lost pisze:Wystarczy tytuł, choć jeśli masz pan czas, to przytocz pan całąStudia w kierunku historii a temat o papieżu. Dziwi mnie to trochę
Sami histerycy widzeZ historii pisałem rozszerzeoną mature, wiec też ją liznąłem
No tak, masz rację. Ale człowiek uczy się historii całego świata, a wybiera tylko kilkadziesiąt lat z ram czasowych.A co do Jana Pawła II , to przecież on i jego życie itd, należą do historii
Kogoś po prostu fascynuje współczesność.david123lost pisze:No tak, masz rację. Ale człowiek uczy się historii całego świata, a wybiera tylko kilkadziesiąt lat z ram czasowych.
Panie, pan to wiedziałeś czy zrzynałeś z wikipedii?Romulus i Remus karmieni przez wilczycę. Wychowywała ona Romulusa i Remusa, którzy założyli Rzym.