Imię i nazwisko: PAWEŁ NOWISZ
Rola w serialu: Malinowski
Pierwszy epizod: 152 Firma
Ostatni epizod: 152 Firma
Zagrał chyba tylko w odcinku "Firma" i bardzo mi się tam podobał. Według mnie był najśmieszniejszy w tym odcinku. Co o nim sądzicie?
WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Raczej jego brata, bo różnica wieku między Ryszardem Kotysem a Pawłem Nowiszem wynosi 8 lat. Choć w nowym Polsatowskim serialu "Na krawędzi" różnica wieku między aktorkami odgrywające główne role matki i córki - Urszulą Grabowską a Marią Niklińską wynosi już rok mniej niż w porównaniu do tamtych panów. A wracając do tematu to ja też lubię tego aktora ze względu na rolę Fryderyka w serialu Barwy szczęścia. Tam się spisuje najlepiejKizior pisze:Lubię tego aktora mimo iż najczęściej gra za przeproszeniem zwykłe mendy - czasem nawet większe niż sam Pażdzioch![]()
Nadawałby się zatem do roli jego syna jak ulał.