Miał pan, tylko obiecał, że nie wykorzystaWładysław pisze:PamiętamAle chyba żadnych uprawnień nie miałem, a szkoda bo bym warny wlepił wszystkim

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum - zbiórka na dalszą działalność! Przekaż dowolną kwotę przelewem poprzez PATRONITE lub PAYPAL
- KLIKNIJ po szczegóły!
Możesz nas wesprzeć poprzez: PATRONITE.PL (kliknij: szybki przelew) || PayPal.com (kliknij: paypal lub płatność kartą)
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem. DZIĘKUJEMY!
Miał pan, tylko obiecał, że nie wykorzystaWładysław pisze:PamiętamAle chyba żadnych uprawnień nie miałem, a szkoda bo bym warny wlepił wszystkim
A może ty pamiętasz ten cytat? Bo chyba będzie plebiscyt na cytat dekady, to mogę podać. Pamiętam tylko, że powiedziałeś nieładnie na "k"Władysław pisze:O patrz, tego to już nie pamiętam. Oczywiście mówię o tym co obiecałem, bo mój komentarz w stronę Przemka pamiętam doskonale i nieskromnie uważam, że cytat ten zasługuje na cytat roku albo nawet i dekadyCzy wtedy Pharell nie dostał bana?
Ma ktoś zapisany fragment tej rozmowy?
A za co mi się kara należy?Władysław pisze:Masz moją dozgonną satysfakcjęPoza tym wyznaję zasady, że brak kary też jest nagrodą!
Trochę później, ale ten warn go nakręcił i następne dostał trochę z powodu tego- jak Marciosss albo Fredzio i Edzio.Kiepski Widz pisze:To było 2 dni przed nominacją adminowską
Za zbanowanie Pharella awansowałemNie no, żart, on chyba nawet później dostał bana.
A najlepiej banaKiepski Widz pisze:Nie zbaczajmy z tematu. Coś pan dostanie
Z historycznego obowiązku pragnę sprostować - było to 1 kwietnia 2016r.Kiepski Widz pisze:Władziu, a pamięta pan jak był modem 1 kwietnia 2015?Wszyscy uwierzyli, to nam się udało
Z historycznego obowiązku pragnę sprostować - było to w Mikołajki 2016r.Szwejk pisze:i amnestia dla zbanowanych w Wigilię 2016.
I to już jest na szczęście przeszłość. Atmosfera jest na pewno lepsza niż kiedyś, wszyscy w największym stopniu odpowiedzialni za złą atmosferę zostali zbanowani, żadnych ataków też już nie ma, a dziecinada... no nieraz jest, ale też mamy na nią sposobydavid123lost pisze:To wszystko o czym mówicie było tak dawno, że bez Was w życiu bym sobie o tym nie przypomniałMoje odejście z forum było spowodowane absurdalną i niefajną atmosferą tutaj, ataki hackerów, dziecinada itp.. Widzę, że obecnie forum wyszło na prostą
DAVID! Świetnie, że wpadłeś. Pojawiaj się częściej na Forum!david123lost pisze:To wszystko o czym mówicie było tak dawno, że bez Was w życiu bym sobie o tym nie przypomniałMoje odejście z forum było spowodowane absurdalną i niefajną atmosferą tutaj, ataki hackerów, dziecinada itp.. Widzę, że obecnie forum wyszło na prostą
Jak ktoś mnie zapyta, czy pamietam jak rozmawialiśmy "o tym i o tym" na forum 5 lat temu, to proszę się nie gniewac jak odpowiem "nie"
ŚWW czyli Świat Według Wspaniałych http://forum.kiepscy.org.pl/serial-ww-c ... vt3304.htm .Pabfer pisze:Jaki to serial? Daj link do tematu, to ocenię jakiś odcinek.
Dzięki za słowa uznania. Wydaje mi się, że możesz mieć rację, że forum może wrócić do czasów świetności.Matrixun pisze:@Johny, Piotrek: Witamy po latach, świetnie, że znów napisaliście. Kurcze, mamy powroty znakomitych userów na Forum, czyżby Forum wracało do czasów świetności?