http://kiepscy.org.pl/ranking-swiat-wedlug-kiepskich/
Na stronie głównej kiepscy.org.pl pojawił się ranking wszystkich odcinków "Świata według Kiepskich". Jak niektórzy zapewne pamiętają, w latach 2012-2013 na forum był system oceniania odcinków, gdzie każdy mógł zagłosować na poziom odcinka w skali od 1 do 10. Na tej podstawie powstała TOPLISTA odcinków, która była u nas forum, jednak w zeszłym roku wygasła. Ale w internecie nic nie ginie i udało się ją odzyskać. Kiepsky wpadł więc na pomysł, aby ową Toplistę przepisać na stronę i stworzyć ranking, z którym każdy będzie mógł się zapoznać. Więc ja wraz z Matrixunem wzięliśmy się do pracy i w efekcie mamy przejrzysty ranking wszystkich 481 odcinków podzielony na części po 50.
System ocen z powodów technicznych padł 2,5 roku temu, ale to nam nie przeszkodziło, aby w rankingu zamieścić również najnowsze odcinki, których Toplista już nie uwzględniała. Ich średnie (a konkretnie odcinków od 425 do końca) zostały wyliczone przeze mnie ręcznie na podstawie Waszych ocen w dziale "Odcinki".
Myślę, że to jest bardzo fajna i ciekawa rzecz, szczególnie dla osób które nie oglądały jeszcze wszystkich odcinków, a chciałyby zobaczyć te najlepsze.
Zapraszam więc do lektury i komentowania rankingu, a Kiepsky'emu i Matrixunowi bardzo dziękuję za pomoc przy stworzeniu tego projektu.

CO SĄDZISZ O RANKINGU? SKOMENTUJ!