Mam takie pytanie, odbył się kiedyś w historii Świata według Kiepskich zlot fanów tego serialu ? A jeśli nie to jesteście za tym żeby się odbył czy za tym aby go nie organizować ?
Ostatnio zmieniony przez Wisla_1906 2011-05-15, 10:29, w całości zmieniany 1 raz
Tez uwazam ze Wrocław byłby najlepszym miejscem. Co do identyfikacji to kazdy przyczepiłby sobie plakietkę z nickiem z forum . Wiadomo tez ze musiało to by byc w wakacje, zeby kazdy miał czas i pogoda byłą fajna
Ja mam wrażenie, że tu się tylko będzie pisać, czy ktoś jest za czy nie. Samo pisanie nic nie da. Trzeba dać odgórnie datę i każdy ma sie podporządkować.
Trzeba dać odgórnie datę i każdy ma sie podporządkować.
I myślisz, że to przejdzie? Przecież większość tu forumowiczów niepełnoletnia jest i nie ma szans by jechali pół Polski na jakiś zlot. Raczej nie ma takiej opcji.
No właśnie. Ja osobiście mam 13 lat i rodzice pewnie by mnie zawieźli, ale to jednak kłopot. A poza tym to z tymi plakietkami też nie zbyt, niektórzy chcą być anonimowi.
_________________ "to nie jest śmieszne to jest tragiczne"
"Helena nie popisuj się..."
Najbardziej zagorzali fani serialu to powinni na taki zlot przyjechać Wartburgiem ( bo Paździoch ma ) I najlepiej by był z naklejkami - MOCNY FULL i forum.kiepscy.org.pl
Ostatnio zmieniony przez Ferdek Kanalia 2011-07-04, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
I myślisz, że to przejdzie? Przecież większość tu forumowiczów niepełnoletnia jest i nie ma szans by jechali pół Polski na jakiś zlot. Raczej nie ma takiej opcji.
W każdym razie ciężko będzie zorganizować coś takiego.
Najbardziej zagorzali fani serialu to powinni na taki zlot przyjechać Wartburgiem ( bo Paździoch ma ) I najlepiej by był z naklejkami - MOCNY FULL i forum.kiepscy.org.pl
Dobry pomysł
Ale można by się było zmobilizować i pozałatwiać pare spraw dotyczących zlotu .
Ostatnio zmieniony przez Wisla_1906 2011-07-04, 15:00, w całości zmieniany 2 razy