Taki zlot musiałby granice powiększyć poza nasze forum, podejrzewam że max 50 osób z forum by się uzbierało (optymistyczna wersja). Trzeba by to rozreklamować bardzo, na facebooku, w jakiś darmowych gazetach a'la Metro np. itd.
Ten zlot to bardzo dobry pomysł.Fajnie by było spotkać fanów tego serjalu i porozmawiać
_________________ Boczek : panie pan to jakiś dziwny jesteś
Ferdek : panie dziwne to jest gówno jak nie śmierdzi
Jan Maria Rumba Rozpór
Pić albo nie pić oto jest kurde pytanie
panie gdzie jest moja renta babki !!!!!
ja proponuje w czerwcu 2012 zrobic albo lipcu zeby date kazdy znal i proponuje gdzies "u stasia" albo w piwnicy heheh zart ;p moze by tak na jakiejs scianie bloku ktos z samochodu puszczal np. 10 najlepszych odcinkow kiepskich ale wtedy to gapiow by bylo ze hoho
towarzyszu zeezeewoo
Jest to możliwe. Nie chcę tu się szarogęsić na forum, ale fani powinni być w stanie przyjechać bo nie jest to wyprawa na koniec świata. Myślę , że przy mądrym rozplanowaniu takiego zjazdu na czym by miał polegać m.in zorganizowanie wywiadu z którymś z aktorów - gdyby to było możliwe itp. mówiąc prosto żeby się nie nudzić gdyby doszło do zjazdu.
towarzyszu zeezeewoo
Jest to możliwe. Nie chcę tu się szarogęsić na forum, ale fani powinni być w stanie przyjechać bo nie jest to wyprawa na koniec świata.
Zależy dla kogo. Dla jednych jest to bliski kawałek drogi, dla drugich przeprawa przez pół Polski.
lewar napisał/a:
Myślę , że przy mądrym rozplanowaniu takiego zjazdu na czym by miał polegać m.in zorganizowanie wywiadu z którymś z aktorów - gdyby to było możliwe itp. mówiąc prosto żeby się nie nudzić gdyby doszło do zjazdu.
Taki zlot to bardzo trudna organizacja, a przede wszystkim wysokie koszty. Jedyna szansa to organizacja takowego przez ATM Grupę.
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2012-01-29, 19:51, w całości zmieniany 1 raz
No takie są uroki takich zlotów . Na forach w których uczestniczyłem są podobne sytuacje. Dlatego społeczność forum ustala inne miejsce przy każdym zlocie. Nie pozostaje nic innego jak być dobrej myśli i podkręcać forum oczywiście tak żeby to wyszło naturalnie i żeby forum się całe zgadzało odnośnie takich zjazdów, gdyż nie można na siłę organizować zlotów. a tu już od siebie No ale fani tacy jak ja wręcz garną do zlotów.
Oczywiście wiem że w tej chwili to tylko moje gadanie i bujna wyobraźnia jak zresztą to wszystko o całym zlocie ale myślę że można by się skontaktować z fundacją pana Smolenia.
Z tego co widzę w galerii fundacji,odbywają się tam różne szkolenia,małe imprezy. Według mnie byłoby to ciekawe miejsce,według zumi odległość z Wrocławia do Baranowa to ciut ponad 180 kilometrów
_________________ "Jeszcze jeden numer taki,a wypruje z pana flaki!"
Ostatnio zmieniony przez Felipe 2012-01-31, 00:48, w całości zmieniany 2 razy
Jakiego zlotu? Żadnego zlotu nie organizuję. Mam możliwość jedynie wizyty na planie serialu, na który być może pojadę w lato. Wszystko będzie zależało od sytuacji osobistej.
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Zlot to może i by był fajny pomysł, pewnie dużo osób by wpadło, ale kwestia możliwości zorganizowania jest trudna i pewnie nie ma szans nawet przy dużych staraniach. A były już kiedyś takie zloty organizowane? Kurde jakieś m jak miłość spotyka się parę razy w roku a my ni ch***
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Szkoda, bo prawdopodobnie byłbym wstanie szarpnąć się do Wrocławia(może i nie tylko ) Takie spotkanie miałoby niesamowity klimat , wspomnienia do końca życia
W końcu bym zobaczył wasze mordy
No ja do Wrocławia też mam spory kawałek Jakieś 40 km. więc nie wiem czy dałbym radę taki kawał drogi pojechać
Dan-TuTenCham napisał/a:
W końcu bym zobaczył wasze mordy
Te, te, nie pozwalaj sobie
no a ja z podkarpacia bym się pewnie nie dodyrdał ;d
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara