Myśle, że Ferdynanda lubić sie daj mniej wiecej do 300 odcinka (gdzie pod koniec i tak juz bywalo zle). Ferdynand kiedyś wyglądał jak typowy spokojny tatuś rodziny, troche taki miluśinski. Nie grozny dla społeczenstwa, nie przywiazujacy wagi do ubioru. Charatkerystyczny wąs dodawal jego image'owi przyjemnego i czasem nawet dzieciecego wyglądu.
Najbardziej pozytywną cechą Ferdynanda jest patriotyzm,kocha ojczyznę i zrobi dla niej wszystko.Jest wielkim konserwatystą,zawsze broni tradycji i nie idzie z duchem czasu.Jest bardzo pomysłowy,jego proste(logiczne)myślenie sprawia ,że jest genialnym wynalazcą.
To są cechy za,które lubię/podziwiam Ferdynanda Kiepskiego
Ostatnio zmieniony przez Siwyy666 2011-08-27, 13:07, w całości zmieniany 1 raz
Ferdka lubi sie przede wszystkim za jego nieustajacy optymizm wbrew sytuacji gospodarczej i spolecznej w Polsce (niestety, od dluzszego czasu, w nowych odcinkach nie sposob tego w nim znalezc), jego pomyslowosc i pewnosc siebie sprawiaja, ze ten bezrobotny len nie jes dla nas tylko zlopiacym piwo chlopem
Za humor, za texty na Pazdziocha i Boczka, ogólnie Ferdek ma śmieszny charakter prawie wszystko mnie w nim śmieszy. Zgadzam się z postem wyżej do ok 300 odcinka potem zmieniał się już tylko na gorsze.
_________________ "Ludzie ratunku Marian ma zawał ! "
"Byłaś w niego wpatrzona jak Boczek w serdelową"
Kazik151 [Usunięty]
Wysłany: 2011-11-23, 20:57
Zawsze lubiłem Ferdka za to, że był bardzo wesołym zadowolonym z życia facetem, który mimo tego iż był bezrobotny miał jakiś pomysł na życie (rozkręcanie biznesów itp.).
Niestety ale tego już nie ma. Teraz Ferdynand popadł w alkoholizm i zrobił się z niego zwyczajny wulgarny dziad, który w kółko nic nie robi tylko narzeka. Szkoda .
Ostatnio zmieniony przez Kazik151 2011-11-23, 21:01, w całości zmieniany 2 razy
- Namiętne chlanie wódy i piwa "Mocny Full".
- Jego oryginalny styl i to jak raz na ruski rok przebiera się w garnitur, czyli bardziej "oficjalnie".
- Za jego patriotyzm i przywiązanie do ojczyzny.
- Za jego świetne teksty
- Za to, że robi wszystko żeby zarobić, tak aby sie nie narobić.
Myślę że wymieniłam wszystko, ale uwielbiam go przede wszystkim za to, że jest bo bez niego ten serial by po prostu nie istniał.
Wiek: 15 Dołączył: 24 Mar 2012 Posty: 14 Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2012-03-25, 21:32
Ferdynand mimo braku wykształcenia i gigantycznego nieróbstwa ma wiele racji , w tym co mówi o naszym państwie, rządzie i wielu innych czynnikach prowadzących nas w złą stronę
Ja Ferdynanda Kiepskiego lubię najbardziej za honor.
Ale też za to ma swój własny styl życia(bycia) i nie przejmuje się tym "Co ludzie powiedzą".Po prostu jest sobą i za to go cenię.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"