Ja także uważam za bazsensowne ściąganie kiepskich. Po co ? Skoro jest wszystko Online na IPLI. Ja iple mam na Kompie, fonie i TV więc kiepskich mi nie brakuje
_________________ Twarz męska, brutalna... brutalna ale męska ! Niewolnico, klęknij na kolana... Oj nie zaznasz ty dzisiaj litości od swojego Pana Szatana, Paździocha Mariana !
Żeby mieć wszystkie odcinki na DVD w dużo lepszej jakości? Tym bardziej, że sigi wrzuca teraz odcinki w rozdzielczości HD. A co jak najdzie cię chandra na Kiepskich, a w tym czasie nie będziesz miał dostępu do internetu? Ja tu widzę same plusy
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2011-01-24, 12:14, w całości zmieniany 1 raz
Na Ipli faktycznie są wszystkie odcinki, no ale jak odłączą neta na jakiś czas, a chcesz obejrzeć, to co zrobisz? Ja mam prawie wszystkie na twardzielu, a moje ulubione zgrywam na DVD w dużo lepszej jakości, niż na Ipli .