Wysłany: 2011-06-04, 19:46 World About Lames to the PC
Temat może głupi ale czemu by nie spytać
Co sądzicie o powstaniu gry ŚWK?
Np. poziom w pośredniaku gdzie wlaczysz z urzędnikami, ufoludki, odwiedziny na wsi wujka czy próba utrzymania równowagi po kilonku z paździochem.
Zrobiłem kilka w tym 1 w miarę na poziomie gre: http://www.gamefront.com/...fullinstall.exe
I na takim poziomie była by gra ŚWK o ile bym się podjął jej zrobienia
Może jest ktoś wśród was kto pisze gry a może nie podoba wam się ten pomysł.
_________________ Ferdas! Nie świruj pawiana!
Ostatnio zmieniony przez myst7 2011-06-04, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
Pomysł nie najgorszy ale nie wiem czy jego wykonanie byłoby dobre.
Ale można byłoby coś takiego zrobić, że jakby się np. Ferdek kłócił z Paździochem to byłyby do wyboru teksty jakie Kiepski by mógł powiedzieć do Mariana typu: Menda łysa albo Panu się chce zawsze wtedy kiedy mnie się chce.
Pomysł nie najgorszy ale nie wiem czy jego wykonanie byłoby dobre.
Ale można byłoby coś takiego zrobić, że jakby się np. Ferdek kłócił z Paździochem to byłyby do wyboru teksty jakie Kiepski by mógł powiedzieć do Mariana typu: Menda łysa albo Panu się chce zawsze wtedy kiedy mnie się chce.
Dobry pomysł ale można by było też dodać jakieś przedmioty których można było by użyć takie jak np piwo.
Wiek: 17 Dołączył: 25 Kwi 2011 Posty: 217 Skąd: Liverpool
Wysłany: 2011-06-20, 02:05
grałem w tą grę i muszę ci powiedzieć ze nawęd fajna .
oglądałem kiedyś tutorial jak robić takie samemu robić platformówki i muszę stwierdzić ze to nie jest łatwa rzecz.
P.s. Ta wersja w 3D, jednak także jest rosyjską produkcją.
Czyli mamy dwie części, oryginalnych sąsiadów z piekła rodem jowood'a i cztery rosyjskie wersje, zainspirowane tą grą: Zgrywus(Pranksterz)
1 Zgrywus Wykończ szefa
2 Zgrywus Niema zmiłuj
3 Zgrywus Pozdrowienia z Rosji(pranksterz from russia with love, chyba jej niema do kupienia w sklepach)
4 Sąsiedzi z piekła rodem: Jazdy z gwiazdą (3D,zmieniony tytuł ale także ta sama rosyjska produkcja)
Dwie pierwsze części "Zgrywusa" są kiepskie ale zdecydowanie trudniejsze od zwykłych sąsiadów.
Nie wiem czemu ale najbardziej podoba mi się Zgrywus Pozdrowienia z Rosji(moje dwa pierwsze linki do youtuba)
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2011-06-20, 17:54, w całości zmieniany 2 razy