david123lost, mam do ciebie prośbę. Może zrobił byś listę niewyjaśnionych lub dziwnych ciekawostek z planu ŚwK i podczas swojej wizyty w ATM popytał reżyserów lub nawet aktorów co mieli wtedy na myśli (np: co oznaczają inicjały na tabliczkach na drzwiach od mieszkania Paździochów). Wszyscy byli byśmy Ci baaaaaaardzo wdzięczni Być może ktoś z ekipy posiada jakieś pamiątki, lub ciekawostki ze starej kamienicy
Bo kazali mu zastąpić Pana Okiła, a on nie wie jak
KreyzOol napisał/a:
(np: co oznaczają inicjały na tabliczkach na drzwiach od mieszkania Paździochów
Wątpię by Yoka wiedział co oznaczają inicjały na tabliczkach. Przecież on wie tylko jedno - jak spierdzieli kultowy serial by upadł na samo dno A najgorsze to to, by uczynić to tak aby już się nie podniósł (wprowadzając swoje durnowate pomysły).
Przecież on wie tylko jedno - jak spierdzieli kultowy serial by upadł na samo dno A najgorsze to to, by uczynić to tak aby już się nie podniósł (wprowadzając swoje durnowate pomysły).
A najgorsze jest to ,że to jest na porządku dziennym. Bo odchodząc od serialu powiedzcie mi , który teraźniejsza komedia polska jest choćby przez chwile na poziomie komedii na przełomie XX i XXI wieku(choćby podam przykłady Kiler,Poranek Kojota,Fuks itp.) teraz to takie pierdoły lecą ,że tego żal oglądać.I to dostało się do Kiepskich i mamy poziom taki jaki mamy.
Johnny Cage napisał/a:
Wątpię by Yoka wiedział co oznaczają inicjały na tabliczkach. Przecież on wie tylko jedno - jak spierdzieli kultowy serial by upadł na samo dno A najgorsze to to, by uczynić to tak aby już się nie podniósł (wprowadzając swoje durnowate pomysły).
Prawdę mówiąc nawet nie miałem tego Pana na myśli Ale ekipa i scenarzyści ciągle są ci sami. Poza tym może sam Pan Ryszard Kotys wie coś o tych tabliczkach. Oprócz tego ciekawi mnie jeszcze kim jest ta kobieta z czołówki, która wystąpiła także w odc. 3 jako lokatorka pustostanu, oraz ten facet który w czołówce szczuł Paździocha psem koło śmietnika. Warto także dowiedzieć się bądź nawet zdobyć fotki jak wyglądało mieszkanie na Podwalu w chwili przejęcia przez ATM na potrzeby serialu (być może mają jakieś zdjęcia z prac remontowych przygotowujących lokal do kręcenia serialu). Ciekawi mnie także skąd pochodzą meble i wyposażenie planu. Ciekawostki można by jeszcze długo wymieniać np. Kto walił w drzwi Kiepskich i uciekał (m.in. w odcinku Podróżnik) i jaki ta scena miała niby cel ( zwłaszcza że reżyserem był wtedy jeszcze Pan Okił ) ??? Dlatego proponuję abyśmy wszyscy wspólnie stworzyli listę rzeczy o które warto zapytać na planie (najlepiej każdego z osobna o to samo aby potem porównać odpowiedzi ) a które szanowny kolega david123lost mógłby zapytać ekipę przy okazji wizyty na Bielanach
Ostatnio zmieniony przez KreyzOol 2012-02-15, 01:29, w całości zmieniany 1 raz