Dan ale chyba każdy może mieć swoje zdanie...sory lubię Cię ale ostatnio przesadzasz...
Podam przykład:
Jak chcą pisać petycje niech piszą ja podpiszę a ty nie przyjmujesz tego do wiadomości ciągle się sprzeczasz ,że tobie się ten poziom serialu podoba..dobrze niech podoba Ci się ale inni mogą mieć swoje zdanie.Teraz jest tak samo....
Dziękuję za napisanie wprost co ci leży na wątrobie. Niech zawsze każdy szczerze napisze jakie ma zastrzeżenia do mojej osoby(na pewno się nie obrażę jak będzie to zrobione kulturalnie )
zeezeewoo napisał/a:
ciągle się sprzeczasz
Czy się sprzeczam Nie mnie to oceniac, ale po prostu zawsze lubię pisac co myślę...
A u mnie w domu wszyscy lubią Kiepskich,mama ogląda codziennie ze mną o 19.30,czasem nawet na ipla.Tata czasami ogląda.Nawet babcia mimo swojego wieku raz oglądała ze mną.A ja oczywiście też i to często.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Moja mama bardzo lubi "Kiepskich". Jeżeli ma chwilkę, ogląda ze mną. Tata zaś nie lubi tego serialu, a babcia go wręcz nie cierpi (sam nie wiem dlaczego ).
Nie wiem, czy to się liczy do tego tematu, ale dzisiaj na lekcji moja nauczycielka angielskiego zaczęła mówić, jak to UWIELBIA Kiepskich i że jest to jej ulubiony serial komediowy ^^ ;-D
Wysłany: 2012-03-27, 16:48
Jeśli ta nauczycielka jest twoją matką, no to się liczy
My to na angielskim to oglądamy kiepskich..oczywiście na YT
W mojej rodzinie to tylko ja z młodszym bratem ciotecznym i dziadkiem uwielbiamy kiepy.Mama nie lubi oglądać,jednak gdy usłyszy tekst Heleny typu "Marian! Ty łysy pedrylu!" to się też śmieje Tata neutralnie
Ostatnio zmieniony przez KorK 2012-03-27, 17:41, w całości zmieniany 1 raz
Moi tak samo. Ale ja się zła nie ulęknę! Twierdzą, że ten serial miesza mi tylko w głowie, ale ja wiem swoje i nawet nieraz mnie nauczył czegoś pożytecznego.