Gdy przychodzili ci wszyscy fachowcy nie zadowoliło mnie to,było to nawet trochę głupie.
Końcówka głupia i wcale nie śmieszna.
OCENA:5,5/10

Jeden z najgorszych,albo może i nawet najgorszy.Ferdynand K. pisze:To jest jeden z najgorszych odc. Okiła ...
A można prosić coś więcej?Ferdynand K. pisze:To jest jeden z najgorszych odc. Okiła ...
Co ma chłopak więcej pisać jak to był tak żałosny odcinek,że szkoda aż na niego jakichkolwiek słów.paździoch91 pisze:A można prosić coś więcej?Ferdynand K. pisze:To jest jeden z najgorszych odc. Okiła ...
Zgodnie z §2. pkt 10. regulaminu forum, każdą opinię na temat odcinka należy uzasadnić. Jeśli piszesz że był beznadziejny, musisz opisać, co w tym było takiego tragicznego.Co ma chłopak więcej pisać jak to był tak żałosny odcinek,że szkoda aż na niego jakichkolwiek słów.
Tak, fajny odcinek. Oglądałem sb ostatnio na ipli. Śmiechu warte!creaultra pisze:kamienicy zapycha się toaleta. Sąsiedzi wzywają różnych fachowców, lecz żaden nie potrafi pomóc. Ferdek postanawia samemu poradzić sobie z problemem.
Ja bym się z tym jednak nie zgodził ponieważ Yoka by tymi efektami zepsuł cały odcinek przynajmniej dla mnieŻółtkiewicz pisze:Gdyby ten epizod byłby powiedzmy w sezonie 15. lub 16. to mógłby byc jednym z lepszych odcinków, a tak...
Ocena 5/10