Tego bym już nie powiedział...kingusia03 pisze:No i jeszcze Boczek
Tego bym już nie powiedział...kingusia03 pisze:No i jeszcze Boczek
Boczek? Przecież on był w pierwszych odcinkach stosunkowo inteligentny, a teraz? hehkingusia03 pisze:No i jeszcze Boczek
O gustach się nie dyskutuje, ale tym razem mnie rozwaliłeś. I na pewno nie pozytywnie. Przecież Helena jako jedyna z bohaterów trzyma niezmieniony fason sprzed sezonów. Więc o co Tobie kaman z tym co napisałeś?gafik3 pisze:Nie przepadam za Heleną. Jakoś mnie denerwuje, a zwłaszcza tym ciagłym darciem mordy na Mariana Janusza Paździocha. Dla mnie mogłoby jej w ogóle nie być
A Ja np.podzielam opinie gafika i też nie lubie Heleny od bardzo,bardzo dawna bo jest mega hamska i źle traktuje Marianka.gafik3 pisze:Po prostu za nią nie przepadam, a co... Może i trzyma fason i świetnie odgrywa swoją role, ale jakoś do mnie nie przemawia
I bardzo dobrze, oto chodzibo jest mega hamska i źle traktuje Marianka.
jasne że o to chodzi, śmiesznie jest "łysa pało"Dan-TuTenCham pisze:I bardzo dobrze, oto chodzibo jest mega hamska i źle traktuje Marianka.
Piotrek2011 pisze:A Ja np.podzielam opinie gafika i też nie lubie Heleny od bardzo,bardzo dawna bo jest mega hamska i źle traktuje Marianka.gafik3 pisze:Po prostu za nią nie przepadam, a co... Może i trzyma fason i świetnie odgrywa swoją role, ale jakoś do mnie nie przemawia
Wy się nadajecie widzęFerdynator2000 pisze:Tak, Obrońcy Praw Człowieka powinni z nią poważnie porozmawiać. Nieludzko traktuje Bogu ducha winnego Marianka.
Nic dodac nic ujacpolska244 pisze:Najlepsza postać kobieca w serialu.Przynajmniej ona się nie zmieniła....
To tylko świadczy o geniuszu aktorki wcielającej się w jej rolę, że potrafiła uczynić tę postać tak wyrazistą i tak barwną.Warto też zaznaczyć, że początkowo scenarzyści, tak samo jak w przypadku Boczka, nie mieli pomysłu na tą postać. Była ona taką bardziej statystką niż bohaterką.