Powiedzialam po prostu, co mi na sercu lezy. Napisalabym duzo wiecej, ale kto by to czytal

Moze ktos wie cos o zwiastunie 14 sezonu? Bo cos ani widu, ani slychu..
paździoch91 pisze:znów dużo tej wkurzającej Jolasi
paździoch91 pisze: Dracz zagra Śmierć
(wątpię)paździoch91 pisze:mam nadzieję że czołówka kulisów nie jest zapowiedzą zmiany czołówki serialu
Też mialem wątpliwości, ale wolałem nie robić zamieszaniazeezeewoo pisze:Mnie zastanawia czy Dawid punkt 7 i 8 to nie jest jeden odcinek?
Dno,dna...Felipe pisze:Kulisy
W tą Środę, dokładniej 7 września.Czy ktoś wie, kiedy emisja pierwszego odcinka z sezonu 14?
367Ferdynand Kiepski dochodzi do wniosku, że otaczająca go rzeczywistość jest szara, smutna i ponura. Tęskni za kolorowym i pięknym światem pokazywanym w telewizji. Oglądając reklamę szamponu do włosów, zakoc*#je się w pięknej modelce.
368W czasie kłótni Ferdek stwierdza, że jego żona jest osobą zakłamaną i nieuczciwą. Obrażony, postanawia wyprowadzić się z domu i zamieszkać w lesie, żyjąc w spokoju i harmonii z naturą. Szukając grzybów, nieoczekiwanie spotyka Mariana Paździocha, który również wyprowadził się z domu i postanowił zostać człowiekiem lasu.
Ferdek dowiaduje się z telewizji o trudnościach związanych z budową autostrady A2 i nierzetelnego chińskiego wykonawcy. Ubolewa, że ludzie nie chcą działać bezinteresownie na rzecz kraju, a społeczeństwo porzuciło tradycję czynu społecznego, popularną w okresie jego młodości. Prezes Kozłowski proponuje mu, aby wraz z grupą ochotników w czynie społecznym podjął się dokończenia budowy autostrady.