Dlaczego? Skoro można się nieźle pośmiać... Chociaż z dwóch najgorszych wolę polsatowski shit.Froog pisze:oglądają go tylko idioci
Trudno się nie zgodzić. Twórcy tego serialu zapewne kierują się maksymą- Jak zarobić, żeby się nie narobić.Froog pisze:To ustalmy parę spraw:
- program jest dla idiotów
- oglądają go tylko idioci
- idioci opisują co wiedzieli w programie dla idiotów
Typowe dla kogoś, kto nie lubi serialu i zakłada, że skoro on nie lubi, to cały świat nie lubi. Sam nie przepadam za tą produkcją, ale od czasu do czasu zdarza mi się obejrzeć parę odcinków. I muszę powiedzieć, że czasem trafi się naprawdę ciekawy odcinek. W porównaniu do "Trudnych spraw" i "Dlaczego ja" "Ukryta prawda" wyprzedza trochę konkurentów pod względem tematycznym - Polsat od jakiś dwóch sezonów klepie non-stop te same historie, podczas gdy TVN pokazuje całkiem nowe i bardziej "mocniejsze" - tak jak wampir na cmentarzu, czy geje robiący "loda" w szkolnej toalecie. Niestety, zdarzają się i takie epizody, które powodują odruch wymiotny i chęć przełączenia kanału na "Klan".Froog pisze:To ustalmy parę spraw:
Myślałem że masz trochę rozumu we łbie.david123lost pisze:Typowe dla kogoś, kto nie lubi serialu i zakłada, że skoro on nie lubi, to cały świat nie lubi. Sam nie przepadam za tą produkcją, ale od czasu do czasu zdarza mi się obejrzeć parę odcinków. I muszę powiedzieć, że czasem trafi się naprawdę ciekawy odcinek. W porównaniu do "Trudnych spraw" i "Dlaczego ja" "Ukryta prawda" wyprzedza trochę konkurentów pod względem tematycznym - Polsat od jakiś dwóch sezonów klepie non-stop te same historie, podczas gdy TVN pokazuje całkiem nowe i bardziej "mocniejsze" - tak jak wampir na cmentarzu, czy geje robiący "loda" w szkolnej toalecie. Niestety, zdarzają się i takie epizody, które powodują odruch wymiotny i chęć przełączenia kanału na "Klan".Froog pisze:To ustalmy parę spraw:
Także Froog, mówiąc w ten sposób nazwałeś mnie poniekąd idiotą. I nie mów mi później, że "mam coś do ciebie"...
Już byś dostał ode mnie warna, ale wiesz.. Święta się zbliżają, odpuszczęFroog pisze:Myślałem że masz trochę rozumu we łbie.
Z tego co wiem to tego typu seriale mają pokazywać historie które mają wyglądać na prawdziwe a nie sądzę żeby to było realne do występowania (przynajmniej do czasu emisji danego odcinka) żeby jakikolwiek dzieciak przebrał się w wampira i gadał że pije krew. No normalnie fejspalm podczas całego odcinka.david123lost pisze: tak jak wampir na cmentarzu, czy geje robiący "loda" w szkolnej toalecie.
Poszukaj na TVN Player, może znajdzieszKiepska666 pisze:Mógłby ktoś podać linki do youtuba do tych odcinków albo ich tytuły (ten z wampirem i gejami)
Widac malo w zyciu widzialesIraptor pisze:Z tego co wiem to tego typu seriale mają pokazywać historie które mają wyglądać na prawdziwe a nie sądzę żeby to było realne do występowania (przynajmniej do czasu emisji danego odcinka) żeby jakikolwiek dzieciak przebrał się w wampira i gadał że pije krew. No normalnie fejspalm podczas całego odcinka.david123lost pisze: tak jak wampir na cmentarzu, czy geje robiący "loda" w szkolnej toalecie.A ten drugi odcinek to szkoda słów... Po prostu pedalska propaganda.
Heniek myślał że to drugi kibel do towarzystwa.Matrixun pisze:Było jeszcze gówno w bidecie, w "Pamiętnikach z wakacji", ale tam widok ocezurowali.