Opis odcinka: Karol Krawczyk i Tadzio Norek zaczynają prowadzić telezakupy w lokalnej stacji telewizyjnej. Są przekonani, że natychmiast się na tym wzbogacą, jednak to im nie wychodzi...
Ostatnio zmieniony 2016-06-11, 20:57 przez gafik3, łącznie zmieniany 1 raz.
Pomysły Karola zawsze kończyły się niepowodzeniem i tym razem było podobnie Karol był świetny jak próbował wyciągnąć pieniądze od Ali, ale w końcu się udało Najlepsza scena to oczywiście ta w kuchni. Mistrzostwo świata! Karol-Norek to duet tak samo świetny co niegdyś duet Ferek-Waldek
W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem
Bardzo dobry odcinek, praktycznie jak każdy Miodowych lat posiadał dużą ilość humoru Warto zauważyć, że to pierwszy występ w telewizji Krawczyka i Norka, widać kto tutaj będzie psuł kolejne występy Dziwię się aż że wpuszczali ich do tej telewizji jeszcze parę następnych razy
Piwo lej, piwo lej barmanie piwo lej, pamiętaj o pianie, równo lej, albowiem ja pragnienie mam.
Jeden z moich ulubionych odcinków. Jak to w pierwszych odcinkach wszystko jest na plus, więc co się będę rozpisywał... Najbardziej mi się podobało jak Karol zabraniał panikować, a sam się strasznie bał. Nigdy nie zapomnę końcowych scen z wpadkami.
10/10