Sobie.Pablo99 pisze:To komu z tevo serialu mógłbyś zaufać, jak nikomu z obdady?
Widziałem, ale to specjalnie mogli zaprosić studentów z PWST itd.Pabfer pisze:Kizior, widziales te widownie w ,,Przepraszam Cie''Za bardzo wietrzysz teorie spiskowe- jaki mieliby interes zeby klamac?
Byli na nagraniach "Badziewiaków" i tam owe zaproszenia były rozdawane.Pablo99 pisze:Skąd członkowie twojej rodziny brali zaproszenia na serial?
Nie wiem tego.Pablo99 pisze:Czy obrót sceny polegał na kręceniu się wkoło wszystkich dekoracji i zatrzymaniu na tej właściwej?
Raczej nie.Pablo99 pisze:Czy posiadacie jeszcze takie zaproszenie na nagranie odcinka?
Panie, nie wiem kiedy to mówiłem, ale nie trzeba mieć rodziny w Warszawie, żeby se przyjechać na przedstawienie raz na jakiś czas.Kizior pisze:Matrixun, przecież mówiłeś że nie masz rodziny w Warszawie
Tego niestety nie wiem. Praktycznie wszystko co pamiętałem z rodzinnych opowieści o tych nagraniach już tu napisałem.Pablo99 pisze:Matrixun, czy pamiętacie jak rozpoczynało się takie nagranie ML?
Czy to prawda, że Onufrowicz najpierw wchodził na scenę jako pierwszy i zapraszał głównych aktorów z ML na scenę, a potem opowiadał publice jaki odcinek będą kręcić i o czym?
Oni nawet na Ipli dali o 4 odcinki za mało, więc o czymś niefabularnym można sobie pomarzyć...CezaryCezary pisze:Z okazji 20 lecia serialu mogli by wydać nadania archiwalne na DVD.