Co o tym sądzicie? Zapraszam do dyskusji.

W dzisiejszych czasach można wszystko obejrzeć na YouTube. Ja też osobiście postaram się regularnie wstawiać nagrania z kaset VHS na swoje konto, bo naprawdę nagrań mam sporo, więc możliwe najdzie mnie ochota, by się z tym ze wszystkimi podzielić.Vito_Corleone pisze:Tobie chodzi o nagrania zgrywane na VHS z TV? Miałem tego trochę, głownie filmy, ale generalnie jedynie działająca w znośnej jakości kaseta którą obecnie mam to nagranie komunijne, którego i tak nie mogę obejrzeć, gdyż magnetowid wyzionął ducha parę lat temu. Tego fenomenu nagrywania reklam, teleturniejów itp. nie podzielałem, ale z biegiem lat fajnie obejrzeć coś takiego na YT.
Ja też mam jakieś różne nagrania z filmów, bajek, ale postarałam się zgrać je na płytę DVD. Wielka szkoda, że nie sprzedają już w sklepach magnetowidów oraz, że prawie nikt nie wraca już do tych magicznych starych lat, kiedy człowiek marzył nawet o odbiorze jakiegoś kanału z filmem nawet w najgorszej jakości.Ferdas20 pisze:Mam sporo kaset VHS z dawnych czasów. Głównie to jakieś stare mecze, skoki narciarskie i też sporo odcinków kiepskich, pamiętam jak nagrywałem w 5 sezonie. Niestety jakiś czas temu wideo odmówiło posłuszeństwa i od tego czasu kasety tylko leżą i zbierają kurz, ale sentyment pozostał.