Nagle są dla ciebie oszustami a przed chwilą się nimi podpierałeśInn pisze:Tych rządowych oszustów też nie lubię.
A ty co wiesz?PharellMan pisze:Panie Inn, pan jeszcze mało rzeczy o Rosjanach wie...
W pełni się z tobą zgadzam . Osoba która nigdy nie pracowała na lotnisku i z lotnictwem nie ma nic wspólnego , nie ma prawa tworzyć nam takich bredni o zamachu Smoleńskim. Zamachu nie było i kropka.Inn pisze:Nie podpierałem, tylko oni coś wiedzą o lotnictwie. A Macierewicz nie wie nic i powinien mieć zakaz wypowiadania się na te tematy. A kółko różańcowe mu wierzy...
Skoro są oszustami to skąd wiesz, czy mówią prawdę jak już łapani są na kłamstwach ?Inn pisze:Nie podpierałem, tylko oni coś wiedzą o lotnictwie. A Macierewicz nie wie nic i powinien mieć zakaz wypowiadania się na te tematy. A kółko różańcowe mu wierzy...
A ty ma się rozumieć pracowałeś ?Babka Kiepska. pisze:W pełni się z tobą zgadzam . Osoba która nigdy nie pracowała na lotnisku i z lotnictwem nie ma nic wspólnego , nie ma prawa tworzyć nam takich bredni o zamachu Smoleńskim. Zamachu nie było i kropka.Inn pisze:Nie podpierałem, tylko oni coś wiedzą o lotnictwie. A Macierewicz nie wie nic i powinien mieć zakaz wypowiadania się na te tematy. A kółko różańcowe mu wierzy...
Z lotniczego punktu widzenia ? Schowali go do kieszeni przyjmując rządową fuchę. Nie chcieli przecież niezależnej komisji międzynarodowej tylko sami w swojej sprawie są sędziami - czy to panu pasuje ? Pan by na siebie odkrył jakieś brudy i sam wsadził się do więzienia ?Inn pisze:Kizior, nie chodzi o to czy mówią prawdę. Z lotniczego punktu widzenia oni muszą mówić prawdę. Ale tak jak mówię nikt z nas się prawdopodobnie nie dowie jak to było. Wszystkie nasze zdania są wyrabiane na domysłach.
Elementarnym podstawom, przecież chyba każdy potrafi rozróżnić przedmiot rozerwany od środka od zgniecionego, prawda ?Inn pisze:A czy ja mówię, że komisja rządowa, rząd postępuje dobrze? Nie. Wraku nie załatwili. W papierach mają bałagan. To mi się nie podoba w komisji rządowej. A w komisji Macierewicza mi się nie podoba to, że zaprzeczają elementarnym podstawom. Tak uważam.
Nie od Macierewicza a doktora habilitowanego od kontstrukcjiInn pisze:Prawda. Ale to chyba wziąłeś od Macierewicza, prawda?
Katastrofy nie, ale np. zabójstwo ministra Dębskiego czy Papały drążyłem tak samo.Inn pisze:No tego czy byś drążył to się pewnie nie dowiemy, bo pewniez drugiej takiej katastrofy nie będzie.