Swoją drogą... o czym my zaczęliśmy w ogóle rozmawiać w tym temacie?

No pewnie, że dobrze! Nawet wyśmienicieKorK pisze: A PharellMan dobrze prawi![]()
Człowieku, kto cię uczył historii ? Biedroń ?Vito_Corleone pisze:KorK, przecież nacjonalizm był powodem wybuchu I wojny światowej po za tym był on elementem faszyzmu![]()
Z nacjonalizmu wywodzi się też rasizm.
Narodowcy broniący się przed faszystami? Dla mnie to jedno i to samo.Kizior pisze: Wiesz małolacie ilu Narodowców poginęło broniąc kraju przed tymi twoimi faszystami ?
A szkoda bo jeszcze bym cię podeptał ale jak w swoim braku argumentów widzisz brak sensu to trudno.Vito_Corleone pisze: Kończę tą dyskusję z Tobą bo widzę nie ma ona sensu.
To samo ? A jak ktoś by napadł na twój dom i wymordował rodzinę to też byś powiedział że jesteś to samo co morderca własnej rodziny ?Paździoch96 pisze:Narodowcy broniący się przed faszystami? Dla mnie to jedno i to samo.Kizior pisze: Wiesz małolacie ilu Narodowców poginęło broniąc kraju przed tymi twoimi faszystami ?
A na co chcesz argument ?Vito_Corleone pisze:Kizior, zabawny jesteś naprawdęChcesz dalej dyskutować nadal to proszę podaj swoje argumenty a potem ja podam swoje.
Jednak wątpię czy dalsza dyskusja ma sens skoro jesteś bardzo zakorzeniony w swoich poglądach to moje argumenty i tak Cię nie przekonają.
Według teorii spiskowych podanych przez SM2010, to może być możliwe. I ja sam w to wierzę. To by dowodziło, że albo to był faktycznie zamach, albo na lotniksu dowodzili żołnierze z kompleksami, którzy z nerwów ich zastrzelili. Z jednym się jednak nie zgodzę, co napisał SM2010 - ciała ofiar były zmasakrowane, ponieważ było dużo ognia, i dlatego dochodziło do spaleń ręki, czy stopienia twarzy byłego prezydenta. To mogło się zdarzyć i bez zamachu, tylko z powodu takich szkód samolotu. Brak nóg albo innych część ciała można także jakoś wytłumaczyć: ktoś się z nerwów schował pod siedzenie i zaczepił o nie: brak głowy. Ktoś się mocno trzymał o coś, i pod wpływem uderzenia ręka leciała: brak ręki. Ktoś nie zapiął pasów, i uderzył mocno w siedzenie na przeciwko: zgnieciona głowa, brak nogi. Jednak spekulować można aż do świtu, a 100% prawdy i tak nie poznamy. Jedno jest pewne: ktoś, nie koniecznie Putin, mógł to zaplanować... [size=0]Illumiat jakiś pewnie...[/size]Paździoch96 pisze:mocny full 22, mówisz lemingi, a sam pewnie uwierzyłeś w słowa Macierewicza, że 3 osoby przeżyły katastrofę.
I tak będzie cały czas. Nikt się nie dowie, czy to normalna katastrofa, czy zamach. Ja myślę, że to była katastrofa.Żółtkiewicz pisze:No ludzie, to co się dzieje w sprawie katastrofy smoleńskiej to jedna wielka komedia. 3,5 roku minęło od katastrofy smoleńskiej, a wynikający z tych komplikacji chaos powoduje, że o katastrofie nadal nie wiemy NIC.
Przecież była już o tym mowa, Ameryki nie odkryłeś.czerwonyy pisze:Pewnie, że to była katastrofa. Takie się zdarzają. Gdyby samolot z tymi samymi ludźmi, co zginęli w katastrofie, m.in. Lech Kaczyński to nikt by Rusków nie podejrzewał.
Ja też nic nie mam do bohaterów narodowych, walczących za kraj, ale Ci narodowcy to neofaszyści, ludzie wyznający ideologię faszystowską, tego nie wiedziałeś, prawda?PharellMan pisze:Ja sam osobiście nic nie mam do Narodowców, i tej Młodzieży Wyzwolonej spod tego linka http://mw.org.pl/ broniącej bohaterów narodowych. Co w nich jest takiego do wyśmiania Paździochu96?![]()