1. Co do drugiego ślubu (kościelnego!) Jacka Kurskiego (przy czym internauci(?) pisali głupoty o powtórce I Komunii Świętej) to Cezary Pazura (aktor) jest lepszy od niego i ma trzy śluby kościelne (poprzednie zostały unieważnione)- jakoś nikt po nim mocno nie jechał (choć były jakieś krytyczne komentarze na ten temat) w przeciwieństwieGigiLacrimoso pisze: ↑2020-07-19, 22:37Wracam po zaledwie kilku dniach.
Macie swój światopogląd. Kurski, który tak ładnie o nim nawijał za pośrednictwem swojej wielkiej tuby, właśnie wziął ślub z drugą żoną, mimo że z pierwszą miał trójkę dzieci, a żona też miała z pierwszym mężem dziecko. Plus oczywiście prezes był obecny na ślubie.
A Rafał, który według niego miał niszczyć rodziny, dalej z pierwszą żoną.
Kizior i Pabfer:
https://www.youtube.com/watch?v=oVJA89XBQ_4
Nie oglądam telewizji od 10 lat. Ja analizuję wszystko samodzielnie.Oglądasz ty w ogóle TVP czy tak pieprzysz bez sensu dla samego pieprzenia ?
Za to w Dzienniku masz szczucie na Niemców 30 razy w wydaniu.Wracając do propagandy w mediach
Chwalisz się, czy żalisz?głosuję na PiS/Dudę
Ale Wiadomości to tylko 30 minut z 24 godzin z kilkunastu kanałów które ma TVP... A co z resztą ? Czemu nie oglądasz ?
I ty coś sam analizujeszMiłego płacenia za karty Sasina z podatków.
Za to Borys(ław) Budka twierdzi że Duda poniósł klęskę bo nie wygrał w I turze
Jak byłem mały, to zawsze wolałem oglądać o 19:30 Kiepskich i myślę, że wiele innych osób też. (Wiem, że wcześniej Wiadomości i ogólnie całe TVP były inne, ale chodzi mi tylko o godzinę i przyzwyczajenia widzów.) Wiadomości nie mogą w tej chwili mieć dużego wpływu na cokolwiek, bo nawet osoby za PiS-em widzą ich żenadę. Ja je oglądam bardzo nieregularnie i nie robią mi różnicy.Kizior pisze: ↑2020-07-23, 15:26Ale Wiadomości to tylko 30 minut z 24 godzin z kilkunastu kanałów które ma TVP... A co z resztą ? Czemu nie oglądasz ?
Po prostu uwierzyłeś propagandzie (samodzielnie myślący gigi - dobre sobie) że Wiadomości mają jakąś ogromną rolę w wyborach Polaków. Przecież one same mają mniejszą oglądalność niż lecące o tej samej porze na Dwójce "Barwy Szczęścia"
Mogę obejrzeć, ale wtedy się składasz na onkologa dla mniejednak niestety musisz oglądać
Wiadomości mają poza 19.30 też kilka innych wydań. A co z TVP Info? Przecież to Wiadomości 24h, tam dodatkowo masz Rachonia, Klarenbacha i Ogórek, którzy też łamią wszelkie standardy, jeśli gość nie jest z jedynej słusznej partii.Ale Wiadomości to tylko 30 minut z 24 godzin z kilkunastu kanałów
Urojenia prawakoidalne.homoseksualista homoseksualistą homoseksualistę pogania
Trzaskowski to nie jedyna różnica, doszedł jeszcze Witkowski, który początkowo nie kandydował. No i na tych kartach była konkretna data, nie uważasz, że wpuszczanie kart z datą 10 maja w dniu 28 czerwca byłoby w porządku?Przecież karty mogłyby być te same gdyby Platforma nie zmieniła kandydata
Wystarczy, że nie mieli uczciwej kampanii. Udział Morawieckiego w kampanii teoretycznie bezpartyjnego Dudy, rozdawanie prezentów typu 13 i 14 emerytura, szczujnia w TVP nie przeciwstawiana w zasadzie niczym (TVN24 nie dociera na prowincję), wpływ kościoła na głosowanie szczególnie na prowincji, kantowanie z kartami wyborczymi za granicą (ale dziwnym trafem nie w USA, gdzie lepsze wyniki ma Duda), plus jeszcze akcja z ulotkami Poczty Polskiej do wszystkich domów, i ty twierdzisz, że Platforma nie miała utrudnionego zadania oraz miała zupełnie równe szanse?Platforma chce przerzucić odpowiedzialność za swoją porażkę na wszystkich tylko nie na siebie
I tyle wiesz co zjesz memów i innych gównianych zagrywek swojej strony która rzekomo walczy z hejtem...Urojenia prawakoidalne.
Zanim popełnisz kolejną taką głupotę to sprawdź jaką oglądalność ma TVP Info...A co z TVP Info
Sprowadzanie wyników wyborów do kilku tygodni kampanii to też kit który dałeś sobie wcisnąć.Wystarczy, że nie mieli uczciwej kampanii.
Co to ma do rzeczy? Tu mowa o działaniach polityków. A wystarczy, że do TVN są zapraszani politycy wszystkich opcji.Na dobre i na złe gdzie główną rolę gra przyjaciel Trzaskowskiego
W polityce oglądalności programów do poparcia nie przelicza się 1:1. Szczególnie na wioskach, gdzie jedna Grażyna rozpowiada 10 kolejnym to, co widziała.sprawdź jaką oglądalność ma TVP Info...
pusty slogan obok łamania konstytucji czy teraz praworządności
Czyli ignorancja i chwalenie się nią.jedyną nieuczciwą i nielegalną rzeczą w tych wyborach to była podmiana kandydatów przez PO.
Porównywać z powtórkami filmów kręconymi 20 lat wcześniej z nowopowstałymi serialami...A skoro już ci zależy, to w TVN często lecą filmy "Kiler" i "Chłopaki nie płaczą", w których grali Pazura i Rewiński, obecnie pro-PiS.
Gdyby Kidawa miała jakieś szanse to by tej zakłamanej i cynicznej ferajnie nic by nie przeszkadzało - nawet liczba zakażeń jak w Hiszpanii czy Włoszech. Żadnej gadki o demokracji by nie było tylko sapanie i wrzaski na całą Europę że PiS opóźnia wybory...Ale nie, Platforma zła, bo jej kandydaci nie chcieli brać udziału w tej hucpie nie mającej nic wspólnego z demokracją.
I przypominam, że podmiana kandydatów była już po przesunięciu terminu wyborów.
To w końcu przesunięciu czy odwołaniu ? Bo jeśli to było przesunięcie to Trzaskowski nie miał żadnego prawa wystartować i jeśli ktoś ma o coś mieć pretensje to tylko Hołownia z Kamyszem, którzy mieli szansę wejść do II tury. W normalnie działąjącym systemie prawnym PO już by była skończona. Jak PO zgodnie z prawem w ogóle rozliczy dwie różne kampanie wyborcze w ramach jednego wyścigu ? Powinni skończyć jak Nowoczesna Petru za nieścisłości finansowe.I przypominam, że podmiana kandydatów była już po przesunięciu terminu wyborów.
Wyborcy Kidawy bojkotowali "wybory" będące kpiną i nie mające nic wspólnego z wyborami, mieli w tym pełną rację, ile razy mam pisać o tym samym?! Do podmiany kandydata, która miała miejsce 15 maja, czyli 5 dni po terminie "wyborów", PO miała w pełni prawo, a wszystko odbyło się zgodnie z prawem, podpisy zostały zebrane zupełnie legalnie.Gdyby Kidawa miała jakieś szanse
"Normalny" system to taki, jaki szykuje nadprokurator Zero?W normalnie działąjącym systemie prawnym PO już by była skończona.
A przepraszam, a ta "ręka która daje" to skąd ma pieniądze? One są "ich", czy może pochodzą m.in. ode mnie? Czyli widzę, że nie rozumiesz nie tylko podstaw funkcjonowania struktur państwa, lecz też podstaw funkcjonowania ekonomii i kolejny raz się chwalisz własną ignorancją, plus jeszcze pochwalasz przekupstwo wyborcze, które jest w każdym kraju poza Polską wysoce naganne.wziąć 500 złotych i jeszcze kąsać rękę która daje
W sklepach czy ustach oderwanych od rzeczywistości politykierów ? Oni przecież widzieli już bób po 40 złotych kilo... Czereśnie po 70 zł i tak dalej. Kupa pasożytów żywiących się tylko w stołówce sejmowej albo "u Sowy" wmówiła ci jak zwykle głupoty a ty powtarzasz jak mantrę. Jeśli coś zdrożało to minimalnie, bez uszczerbku na domowym budżecie. Natomiast sporo rzeczy potaniało - masło, cukier, jajka, benzyna i tak dalej. I to ludzie decydują czy coś jest za drogie a nie jakiś cyniczny dzban, który jedynie co może wiedzieć to cena grama kokainy.w sklepach widzę drożyznę
Coś się tak uczepił życia prywatnego ludzi jak właśnie ta Grażyna, która podczas wakacji za 500plus czyta na plaży kolorowe pisemka w stylu "Na żywo".w dodatku jedną żonę, w odróżnieniu od np. Kurskiego i Marty Kaczyńskiej
A żebyś wiedział, że tak.Poziomu, tego z roku 2015 ?
Tak, i w ogóle jesteśmy bogaci i najlepsi, "cały świat zazdrości nam dobrobytu". Zrób lepiej zakupy i spróbuj patrzeć jak najdłużej na cenę na kasie, ale z uśmiechem na ustach.W sklepach czy ustach oderwanych od rzeczywistości politykierów ?
Było 100 razy.Coś się tak uczepił życia prywatnego
Odezwał się głosujący na giganta, który jest wyższy od Jarka o grubość podeszwy (nie obcasa, podeszwy !).karakan
prawdę
W swoim sprawozdaniu, złożonym na początku 2019 roku Sejmowi, Rada Języka Polskiego zajęła się kwestią krótkich tekstowych zapowiedzi materiałów reporterskich w Wiadomościach (tzw. „pasków”) z lat 2016-17. Stwierdzono, że 75% z nich zawiera określenia wartościujące, mające wpływać na poglądy widza. Jak konkluduje prof. Andrzej Markowski, język jest tu traktowany nie jako dobro społeczne, lecz jako instrument w walce politycznej służący jednemu z podmiotów politycznych w celu kreacji własnej wizji świata i narzucaniu jej obywatelom. [Ponadto] jednostronny przekaz prezentujący m.in. działania części społeczeństwa oraz jego parlamentarnej reprezentacji w sposób deprecjonujący powoduje, iż podmioty te są wykluczane ze wspólnoty.
11 czerwca 2019 roku Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji opublikowała raport krakowskich naukowców, w którym określili oni Wiadomości jako niepluralistyczne i propagujące fałszywy sukces rządu PiS.
Z benzyną już pisałem, sprawdź, ile kosztowała w 2014 na rynku światowym baryłka ropy naftowej, a sprawdź, ile kosztuje dziś i odejmij litr od ceny paliwa (wiesz w ogóle, ile litrów ma baryłka?) i wyjdą ci podatki. Wtedy dopiero zobaczysz "tańszą" benzynę.31 stycznia 2020 Rada Etyki Mediów uznała, że „Wiadomości” są jednostronne i łamią wszystkie zasady karty etycznej powtarzając zarzuty wobec marszałka Grodzkiego.
Kaczyński jest nazywany "małym człowiekiem" nie ze względu na fizyczny wzrost, lecz z zupełnie innych powodów.głosujący na giganta