Co się dzieje w kraju
Re: Co się dzieje w kraju
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/izwiest ... ce/e8d1l6c
Nawet nie wiem jak to skomentować. Mam nadzieję, że to żart, ale pewnie nie, więc to bezczelność i chamstwo.
Nawet nie wiem jak to skomentować. Mam nadzieję, że to żart, ale pewnie nie, więc to bezczelność i chamstwo.

Na co te sankcje jak i tak od zawsze robią nam koło pióra. Nie ma co się przejmować i robić swoje, szukać nowych rynków zbytu itd. A w odwecie wystarczy zamknąć przepływ towarów na linii Niemcy - Rosja i wtedy zobaczymy kto będzie stękał.
Skandal to tutaj jest:
https://wpolityce.pl/polityka/351096-fa ... zura-sieci
Skandal to tutaj jest:
https://wpolityce.pl/polityka/351096-fa ... zura-sieci
Ostatnio zmieniony 2017-07-31, 17:21 przez Kizior, łącznie zmieniany 1 raz.
- Panie, nie dam bo nie mam, nawet jakbym chciał dać to nie dam bo mnie wyżarli do zera, do cna !
- Ale kto pana wyżarł ?
- Jak to kto, Pażdziochy biznesmeny zasrane...
- To u pana też byli ?
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
A czego się spodziewałeś po lewackim portalu prosto z imperium masonów i lewaków, który to portal założył Żyd?
Gdyby nie to, że poprzez fb koledzy przesyłają mi ważne rzeczy, usunąłbym konto w cholerę.
Gdyby nie to, że poprzez fb koledzy przesyłają mi ważne rzeczy, usunąłbym konto w cholerę.
Vade Retro Satana, Numquam Suade Mihi Vana.
Ja też dużo informacji cierpię z Facebooka, ale to nic nowego, żemanipuluje zasięgiem i lajkami, a czasem nawet usuwa prawicowe strony. Na szczęście admini już od dawna to wiedzą i reagują. Np. Kolonko czasem wspomina o tym na YouTube.

- Panie, nie dam bo nie mam, nawet jakbym chciał dać to nie dam bo mnie wyżarli do zera, do cna !
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Ale ta nawiedzona kiedyś Duchem Świętym baba wymyśliła...
Funkcja ma zapłacić grzywnę a nie ona
Czyli ewentualnie do więzienia też ma pójść funkcja a nie ona, ale jak. Wsadzą do celi tabliczkę z napisem "prezydent Warszawy" i wystarczy ?
http://niezalezna.pl/200228-furiacki-at ... du-grzywny
Funkcja ma zapłacić grzywnę a nie ona

Czyli ewentualnie do więzienia też ma pójść funkcja a nie ona, ale jak. Wsadzą do celi tabliczkę z napisem "prezydent Warszawy" i wystarczy ?
http://niezalezna.pl/200228-furiacki-at ... du-grzywny
Ostatnio zmieniony 2017-08-04, 16:59 przez Kizior, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
''(...) i pierwszy człowiek odkrył jak krzesać ogień. Prawdopodobnie zginął na stosie, który nauczył swoich braci rozpalać.'' - Ayn Rand
Zapraszam:
- Moja gra o Kiepskich
- I mój scenariusz

Zapraszam:
- Moja gra o Kiepskich
- I mój scenariusz

To się nazywa demokracja, to nic że 99 % widzów się podoba ale wystarczy jeden donos od takiego Lisa i skandal.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Może faktycznie przesadzona ta kara ale tyle się mówi aby nie uprawiać polityki na stadionach ale niektórzy tego nie rozumieją.
Ostatnio zmieniony 2017-08-10, 20:50 przez boczek13, łącznie zmieniany 1 raz.
Napie**alać tępe ch*je !!!
Ś.P Tytus Bomba
Ś.P Tytus Bomba
To równie dobrze mogą karać za "refugees welcome" na stadionach zachodnich - to też polityka i to taka najgorsza z możliwych. Tu mamy czystą historię.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
I powinni karać za jakiekolwiek pokazywanie swoich poglądów w sporcie. P.S Ciekawe ile Sebków co tak nienawidzą Niemiec marzą i jeżdżą niemieckimi złomami albo noszą bluzy z niemieckiego Adidasa
.

Ś.P Tytus Bomba
Ś.P Tytus Bomba
Typowo lewacki argument, to może sam przestań oddychać bo tak nie w smak ci wszystko co polskie, w tym nasze swojskie powietrze.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Nie spinaj się tak a poza tym gdzie ja ci napisałem, że mi wszystko co polskie nie pasuje i proszę nie wyzywać od lewaków ani lewicowców bo te słowa znaczą co innego. Akurat ja popieram Wolność a to niezbyt lewicowa lub lewacka partia, ale widzę, że wrzucasz całą prawice i całą lewice do jednego worka.
Ś.P Tytus Bomba
Ś.P Tytus Bomba
To tym bardziej powinieneś być za wolnością przekonań a nie krytykować transparent.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Jestem za wolnością przekonań ale w miejscach do tego przeznaczonych.
Ś.P Tytus Bomba
Ś.P Tytus Bomba
Czyli nigdzie, jak to zwykle bywa z takim akcjami uderzającymi w dobre samopoczucie Niemców.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Reparacja to najśmieszniejszy wymysł tego śmiesznego rządu. Przecież na chłopski rozum wiadomo, że gdyby Polska podczas II Wojny Światowej zachowała się jak Czechy lub Szwajcaria, a nie wojowała nie mając z góry szans, to Niemcy nie zrujnowałyby tak polskiej gospodarki.
Ś.P Tytus Bomba
Ś.P Tytus Bomba
A co, wkradł się niepokój w twoje europejsko-różowe serce ? To już choćby z tego powodu warto podnosić sprawę reparacji.
I wiedza historyczna u ciebie na sporym deficycie jak u Petru, a potem się dziwić kto na takiego głosuje.
W skrócie: Szwajcaria była neutralna a Czechy przehandlowane w Monachium przez mocarstwa. Co to ma wspólnego z Nami, jedynego kraju zaatakowanego jednocześnie z czterech stron ?
I wiedza historyczna u ciebie na sporym deficycie jak u Petru, a potem się dziwić kto na takiego głosuje.
W skrócie: Szwajcaria była neutralna a Czechy przehandlowane w Monachium przez mocarstwa. Co to ma wspólnego z Nami, jedynego kraju zaatakowanego jednocześnie z czterech stron ?
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Wiadomo, że Polska była najbardziej pokrzywdzonym krajem przez II wojnę, ale żądanie pieniędzy za sprawy sprzed 70 lat to kretynizm. Najważniejsze aby mówić o tym, że to Niemcy a nie Naziści jak mówią lewicowi politycy, ale nie można psuć dzisiejszej współpracy ponieważ w tym momencie Niemcy to nasz najważniejszy partner gospodarczy i zadzieranie z nimi nie ma żadnego sensu ponieważ znowu rozwalili by nas jednym dmuchnięciem i szalony Antek nic by nie wskórał. Po prostu trzeba nazywać rzeczy po imieniu, że to Niemcy atakowali Polskę a nie Naziści, ale teraz trzeba z nimi współpracować a nie wywoływać wojny.
P.S To, że bardzo nie lubię pisu nie znaczy, że głosowałbym na Nowoczesną, PO czy Razem.
P.S To, że bardzo nie lubię pisu nie znaczy, że głosowałbym na Nowoczesną, PO czy Razem.
Ś.P Tytus Bomba
Ś.P Tytus Bomba
A murzyni z Namibii zażądali pieniędzy za sprawy sprzed 100 lat i dostali kasę.boczek13 pisze:Wiadomo, że Polska była najbardziej pokrzywdzonym krajem przez II wojnę, ale żądanie pieniędzy za sprawy sprzed 70 lat to kretynizm.
Vade Retro Satana, Numquam Suade Mihi Vana.
No tak porównujmy się do murzynów z Namibii
.

Ś.P Tytus Bomba
Ś.P Tytus Bomba
Jak to po 70 latach jest kretynizm to jak nazwiesz dopiero co zakończone wypłacanie przez Niemców reparacji i odszkodowań za I WŚ ?boczek13 pisze:Wiadomo, że Polska była najbardziej pokrzywdzonym krajem przez II wojnę, ale żądanie pieniędzy za sprawy sprzed 70 lat to kretynizm.
.

- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Tylko, że te reparacje były zawarte w traktacie wersalskim
.

Ś.P Tytus Bomba
Ś.P Tytus Bomba
No właśnie, a czy po drugiej wojnie traktat pokojowy jakiś podpisany jest kończący formalnie wojnę między Polską a Niemcami ? Tak więc sprawa jest ciągle otwarta i trzeba cisnąć bo za 10-20 lat to oni będą jeszcze odszkodowania chcieli za II WŚ. Już robią z siebie jej ofiary.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Jak ustawa dała zezwolenie na wycinkę drzew zagrażających życiu i zdrowiu to jaki był lament i wrzask. Teraz widzimy ile dramatów się stało wczoraj w nocy. I gdyby emocje wśród społeczeństwa były naturalne a nie sterowane przez media to każden jeden pseudoekolog powinien dostać dzisiaj po ryju od wkurzonego ludu. Niestety mediokrację mamy i jak ktoś nie powie co mają ludzie myśleć to ci gówno zrobią.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?