Świat według Kiepskich

Świat według Kiepskich FORUM

Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane
  • Więcej…
    • Tematy bez odpowiedzi
    • Aktywne tematy
    • Szukaj
  • Fora
  • Użytkownicy
    • Zespół administracyjny
  • FAQ
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Szukaj
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Strona główna Offtopic Ćwiartki 3/4 Polityka/wydarzenia
  • Szukaj
    • Dzisiaj jest 2021-03-08, 00:56
    • Strefa czasowa UTC+01:00

Śledź nas:

KLIKNIJ! -> jeśli chcesz wiedzieć wszystko o ŚWIECIE WEDŁUG KIEPSKICH:

Co się dzieje w kraju

ODPOWIEDZ
Wyszukiwanie zaawansowane
  • Strona 89 z 90
    • Przejdź do strony:
  • Poprzednia
  • 1
  • …
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Następna

Czy jesteś za odwołaniem rządu Mateusza Morawieckiego?

TAK
28
62%
NIE
17
38%

Liczba głosów: 45
Twój głos został zarejestrowany.
Awatar użytkownika
Vito_Corleone
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Re: Co się dzieje w kraju

Post autor: Vito_Corleone » 2020-10-27, 20:31

Ale dzisiaj cosplay Jaruzela wyszedł jak mało co :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
GigiLacrimoso
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: GigiLacrimoso » 2020-10-30, 02:14

xD
To tyle, jeśli chodzi o wybory, skoro sam specjalista od fałszowania to przyznaje.
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... _najnowsze
Łukaszenka: Duda sfałszował wyniki wyborów w Polsce

Alaksandr Łukaszenka oświadczył w czwartek, że prezydent Polski Andrzej Duda zwyciężył na wyborach dzięki sfałszowaniu ich wyników. Jego słowa zacytowała agencja BiełTA.
Balcyrewicz musi odejść!
Awatar użytkownika
Vito_Corleone
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Vito_Corleone » 2020-10-31, 13:18

Do protestu dołączyli kwiaciarze
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
LadyPank
Edzio Listonosz
Edzio Listonosz

Post autor: LadyPank » 2020-10-31, 21:16

Przecież ARMiR ma wykupić kwiaty za 180 mln zlotych
Awatar użytkownika
GigiLacrimoso
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: GigiLacrimoso » 2020-11-23, 12:04

Co do wspomnianych PiS-owców krytycznie nastawionych do TVP, to owszem są tacy, tyle że są mityczni. Sam CBOS potwierdził - 86% wyborców PiS jest przychylnie nastawiona do TVP.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... -historii/
Balcyrewicz musi odejść!
Awatar użytkownika
Kizior
Typer Sezonu

Post autor: Kizior » 2020-11-23, 18:45

A CBOS kontrolowany jest przez...
- Panie, nie dam bo nie mam, nawet jakbym chciał dać to nie dam bo mnie wyżarli do zera, do cna !
- Ale kto pana wyżarł ?
- Jak to kto, Pażdziochy biznesmeny zasrane...
- To u pana też byli ?
Awatar użytkownika
GigiLacrimoso
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: GigiLacrimoso » 2020-12-15, 20:49

A wy jak, zwykli obywatele, dalej mandat za brak maseczki na świeżym powietrzu, a na wigilii maksymalnie 5 osób?

https://tvn24.pl/pomorze/torun-29-urodz ... ow-4777216
Nie naruszono reżimu sanitarnego i obostrzeń podczas uroczystości, a organizator zapewnił odpowiednie warunki dla wszystkich uczestników - przekazał Łukasz Betański, rzecznik prasowy Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Bydgoszczy. Nie będzie więc kary od sanepidu dla organizatorów obchodów 29. urodzin Radia Maryja w Toruniu.
Obrazek
Balcyrewicz musi odejść!
Awatar użytkownika
Vito_Corleone
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Vito_Corleone » 2020-12-27, 21:02

Nie będzie godziny milicyjnej w sylwestra, a wy byście tylko narzekali na wszystko XD
Obrazek
Awatar użytkownika
Kizior
Typer Sezonu

Post autor: Kizior » 2021-01-15, 15:34

Ferdek cały czas mówił że nie ma w tym kraju pracy dla ludzi z jego wykształceniem... A jednak coś się znalazło:
Alkoholowy Tester lepszy niż Magda Gessler:
https://www.youtube.com/watch?v=GtlQtbX1GA8
- Panie, nie dam bo nie mam, nawet jakbym chciał dać to nie dam bo mnie wyżarli do zera, do cna !
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Awatar użytkownika
Kizior
Typer Sezonu

Post autor: Kizior » 2021-01-27, 19:43

I znowu powtórka z rozrywki, ludzie się buntują przeciwko obostrzeniom to znowu robi się zamieszanie z aborcją by niezadowolenie społeczne przekierować w nieważne rejony i upuścić trochę pary spod czajnika... Tak to można kręcić tym społeczeństwem do woli i się cieszyć z jego polaryzacji. I nikt nie protestuje, bo zarówno PiS i PO taka melodia jest na rękę.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Awatar użytkownika
Kizior
Typer Sezonu

Post autor: Kizior » 2021-02-04, 17:05

Jak ceny rosły normalnie o 2-3 % w skali roku to każdy debil lamentował jakie to straszne podwyżki... A jak Coca-Cola zdrożała o 30 % z dnia na dzień to żaden debil sterowany przez cyników z opozycji nie lamentuje że drożyzna. I tak że wszystkim, nie ma czegoś w mediach to nie ma w głowach elektoratu.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Awatar użytkownika
Vito_Corleone
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Vito_Corleone » 2021-02-11, 17:49

Jednak Der Onet dobrze pisał że karabinki Grot są wadliwe, wojsko właśnie zwraca je do producenta, po to są właśnie media misiaczki :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
GigiLacrimoso
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: GigiLacrimoso » 2021-02-14, 14:22

Cała prawda o TVPiS.
http://www.youtube.com/watch?v=CX5miu8T3bE
Balcyrewicz musi odejść!
Awatar użytkownika
Kizior
Typer Sezonu

Post autor: Kizior » 2021-02-14, 18:12

Cała prawda ? Czyli tych wszystkich "ekspertów" siejących covidową panikę a występujących zarówno w TVP jak i tvn (tego pewnie idioci oglądający tylko jedną telewizję nawet nie wiedzą, myśląc że tvn ma jakiś lepszych - światłych, specjalnie dopasowanych do swoich widzów :lol:) też zjechali ? Michałkowi Sz. i innym promotorom lgbt opłacanym z mitycznych dwóch miliardów przez Kurskiego też się dostało ? Puszczanie na okrągło teledysku aborcjonistki na TVP Kultura też im nie pasuje ? I tak można wymieniać bez końca wszystko co się normalnemu człowiekowi w TVP nie podoba - ale nie, obejrzy taki tylko materiał na YT i już dowartościował się jako ten "lepszy" co odkrył całą prawdę. Szkoda tylko że Jarek też jest tak samo ogarnięty i na podstawie takich właśnie materiałów będzie przedłużał krecią prezesurę Kurskiego.

edit, bo właśnie widzę zapowiedź po skokach:
Serial o Osieckiej z TW Johnem, też pewnie Kraśce i spółce się nie podoba :lol:
No właśnie. Więc jak ktoś chce zobaczyć prawdziwą propagandę w wykonaniu TVP to niech zacznie oglądać właśnie takie "superprodukcje".
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Awatar użytkownika
GigiLacrimoso
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: GigiLacrimoso » 2021-02-14, 20:08

To powyżej to nawet ciężko komentować, jako że TVP z założenia powinna być telewizją publiczną, a nie podporządkowaną partii, za PO o aferach PO informowała bez problemu, bez problemu trzymał się program Pospieszalskiego i kabarety wyśmiewające władzę (w tym też w TVN!), a o Amber Gold i aferze taśmowej pierwszy powiadomił właśnie TVN. "Covidową panikę" (mocne słowa jak na widza serialu, którego dwóch głównych aktorów zmarło z powodu Covid) i "aborcjonistkę" (bo sprzeciwiła się zmuszaniu do rodzenia płodów arlekinów, które umierają po dwóch dniach) też pozostawię bez komentarza.
A co z takim Michałem Cholewińskim, który miał odwagę skrytykować wyrok TK na antenie TVP Info, wobec czego zniknął z dnia na dzień i do dziś, po 3 miesiącach się nie pojawił?

A co do Osieckiej, to przypominam, że serial powstał bez konsultacji z Magdą Umer, jej największą przyjaciółką, która jawnie powiedziała, że z serialem produkowanym dla TVPiS Kurskiego nie chce mieć nic wspólnego, ten serial nawet koło życiorysu Osieckiej nie leżał.
Balcyrewicz musi odejść!
Awatar użytkownika
Kizior
Typer Sezonu

Post autor: Kizior » 2021-02-15, 00:28

Ciężko skomentować, a jednak się rozpisałeś :)

Ja mówię o tej aborcjonistce która miała za małe mieszkanie a potem dumnie ogłosiła że adoptowała pszczołę.

Pewnie że nie leżał obok jej zarzyganej biografii i dlatego pełno w nim propagandy o której mówiłem. Ale nie tylko o niej to serial ale też o czasach w których żyła - a tu jest jedna wielka propaganda. Nawet ostatni odcinek jak się zaczął ? Od typowej dla wyborczej/tvn propagandy okrągłego stołu. I to ogląda kilka milionów ludzi ale o TVP ma świadczyć program na tvp info o siódmej rano ?
GigiLacrimoso pisze: ↑
2021-02-14, 20:08
A co do Osieckiej, to przypominam, że serial powstał bez konsultacji z Magdą Umer, jej największą przyjaciółką,
I jednocześnie bratanicą niejakiego Adama Humera... brawo Jacek, nie miałeś już o kim serialu robić tylko o pupilce PRL o której nawet własna córka nie mówi "mama"...
"Covidową panikę" (mocne słowa jak na widza serialu, którego dwóch głównych aktorów zmarło z powodu Covid
Zmarło bo miało też nadwagę z zaawansowaną cukrzycą oraz podeszły wiek po ciężkim zapaleniu płuc - ale to nie powód żeby zamykać zdrowych 10-20-30-40 latków w domach i zakazywać prowadzenia biznesów. Tego ludzie mają już dosyć i po to był ten temat zastępczy z wyrokiem TK żeby upuścić trochę pary niezadowolenia ze społeczeństwa więc Cholewiński jako byly gwiazdorek tvn24 pokazał jaki jest mądry. Może jeszcze wierzy że cała ta akcja ze szczepieniem celebrytów to tak też sama z siebie :lol:

I obejrzyj wczorajsze, z niedzieli Informacje, Fakty, Wiadomości - toczka w toczkę to samo o turystach w Zakopanem... Bo to jest cała prawda o mediach.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Awatar użytkownika
GigiLacrimoso
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: GigiLacrimoso » 2021-02-15, 10:23

aborcjonistce która miała za małe mieszkanie
Taka mała różnica, że ona ma dwójkę dzieci.
o TVP ma świadczyć program na tvp info o siódmej rano ?
Pewnie, zróbmy TVPiS jeszcze bardziej PiSowską i powywalajmy już wszystkich z anteny, kto choć raz krzywo spojrzał na Wielkiego Prezesa.
Cholewiński jako byly gwiazdorek tvn24
Grzebanie w przeszłości - ciąg dalszy. Mam jeszcze raz wrzucić wywiad Holeckiej z Owsiakiem?
zdrowych 10-20-30-40 latków w domach i zakazywać prowadzenia biznesów.
Tylko że te starsze osoby są najczęściej zarażane właśnie przez te młode. No i biorąc pod uwagę, że pomimo przedłużających się obostrzeń liczba zakażeń dalej jest wysoka, a prognozy mówią o ostrym wzroście zakażeń w marcu za pośrednictwem brytyjskiego wariantu wirusa, to może te obostrzenia są za łagodne? Chińczycy za pomocą ostrych i zdecydowanych obostrzeń poradzili z chorobą w 2 miesiące.
cała ta akcja ze szczepieniem celebrytów
No bo to w tej chwili kurna największy problem, że parę osób się zaszczepiło poza kolejką.

Plus pytanie dodatkowe, skoro jesteś takim fanem TVP, to czy zapłaciłeś już abonament? :D
Balcyrewicz musi odejść!
Awatar użytkownika
Kiepski Widz
Administrator|Red. Naczelny
Administrator|Red. Naczelny

Post autor: Kiepski Widz » 2021-02-15, 15:23

2021-02-15, 10:23
cała ta akcja ze szczepieniem celebrytów
No bo to w tej chwili kurna największy problem, że parę osób się zaszczepiło poza kolejką.
Jakby to nie byli celebryci, tylko ktoś z PiS-u lub pracowników TVP to rozumiem, że też byś nie widział w tym problemu?
REGULAMIN FORUM
Awatar użytkownika
Kizior
Typer Sezonu

Post autor: Kizior » 2021-02-15, 15:39

Taka mała różnica, że ona ma dwójkę dzieci.
No i to daje przyzwolenie na aborcję ?
Grzebanie w przeszłości - ciąg dalszy. Mam jeszcze raz wrzucić wywiad Holeckiej z Owsiakiem?
A Owsiak z jakiej racji przylazł na rozmowę z nią ? Też mu się coś w międzyczasie zmieniło w głowie ?
.
Tylko że te starsze osoby są najczęściej zarażane właśnie przez te młode. No i biorąc pod uwagę, że pomimo przedłużających się obostrzeń liczba zakażeń dalej jest wysoka, a prognozy mówią o ostrym wzroście zakażeń w marcu za pośrednictwem brytyjskiego wariantu wirusa, to może te obostrzenia są za łagodne? Chińczycy za pomocą ostrych i zdecydowanych obostrzeń poradzili z chorobą w 2 miesiące.
Jakbym słyszał pisowską tubę propagandową której tak nie cierpisz :P
.
Plus pytanie dodatkowe, skoro jesteś takim fanem TVP, to czy zapłaciłeś już abonament? :D
Tak samo jak za czasów prezesury Juliusza Brauna bo takie jest prawo.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Kapeć99
Edzio Listonosz
Edzio Listonosz

Post autor: Kapeć99 » 2021-02-15, 15:43

A Ty? Z tego co wiem, to płacenie abonamentu jest obowiązkowe. ;-)
Awatar użytkownika
Kizior
Typer Sezonu

Post autor: Kizior » 2021-02-15, 15:46

Obowiązkowe a płaci z kilkanaście procent widzów... i ci co nie płacą jeszcze mają najwięcej do powiedzenia na temat mediów publicznych :lol:
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Awatar użytkownika
GigiLacrimoso
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: GigiLacrimoso » 2021-02-15, 16:32

No i to daje przyzwolenie na aborcję ?
A dlaczego ma nie dawać?
A Owsiak z jakiej racji przylazł na rozmowę z nią ?
Wtedy to jeszcze nie była TVPiS, zacznijmy od tego, to przyszedł.
Jakbym słyszał pisowską tubę propagandową której tak nie cierpisz :P
Może odwiedź choć jeden polski szpital i zobacz, jakie są w tej chwili warunki, lub pogadaj z lekarzami i innymi pracownikami. A analizy pochodzą z symulacji z renomowanych uczelni w USA i mają całkiem wysoką sprawdzalność.
A Ty?
Przecież i tak szczujnia dostaje kasę z moich podatków, i to nie ja jej patologicznie bronię, więc to nie do mnie to pytanie.
Balcyrewicz musi odejść!
Awatar użytkownika
Kizior
Typer Sezonu

Post autor: Kizior » 2021-02-15, 16:39

2021-02-15, 16:32
A dlaczego ma nie dawać?
Bo jakby zamiast dziecka pozbyła się kilku sąsiadów to argument o tym, że ma ich przecież jeszcze 100 nie miałby racji bytu.

Wtedy to jeszcze nie była TVPiS, zacznijmy od tego, to przyszedł.
Przyszedł by zaspokoić swoją żądzę parcia na szkło a Holecka nigdy nie ukrywała swoich przekonań za co jej się dostawało po głowie na korytarzu od tych "tolerancyjnych" kolegów.
Może odwiedź choć jeden polski szpital i zobacz, jakie są w tej chwili warunki, lub pogadaj z lekarzami i innymi pracownikami.
Warunki są takie że cała służba zdrowia została przestawiona na covid a na resztę chorób umarło dwa razy więcej osób niż rok wcześniej.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Awatar użytkownika
GigiLacrimoso
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: GigiLacrimoso » 2021-02-15, 17:13

kilku sąsiadów
Co ma jedno do drugiego?
żądzę parcia na szkło
A nie ma żądzy uzdrowienia polskiej pediatrii? Na początku lat 90. była w stanie katastrofalnym, dziś jest na pozycji jednej z czołowych, m.in. 100% dzieci ma po urodzeniu badany słuch, dla porównania w USA jest to tylko 70%.
Aha, dodam, wszystkie finały od 1993 zebrały mniej niż Andrzej Długopis przeznaczył jednym podpisem na TVP na jeden rok.
służba zdrowia została przestawiona na covid
Czyli jednak nie byłeś w polskich szpitalach, skoro piszesz dla zasady.
Balcyrewicz musi odejść!
Awatar użytkownika
Kizior
Typer Sezonu

Post autor: Kizior » 2021-02-15, 17:25

Co ma jedno do drugiego?
A co ma ilość pozostałych przy życiu do oceny pozbywania się kogoś ?
Aha, dodam, wszystkie finały od 1993 zebrały mniej niż Andrzej Długopis przeznaczył jednym podpisem na TVP na jeden rok.
Próbując dosrać jakiemuś człowiekowi o nazwisku Długopis tak naprawdę nasrałeś rzadkim gównem na Owsiaka który mając takie wsparcie przez całe dekady wszystkich mediów zebrał tyle co kot Kaczyńskiego napłakał. I dalej by gówno zbierał gdyby nie polaryzacja społeczeństwa i dawanie mu (niektórzy nawet by mu dupy dali na złość Kaczyńskiemu) kasy na złość PiS-owi :lol:
Czyli jednak nie byłeś w polskich szpitalach, skoro piszesz dla zasady.
Liczby zgonów są ogólnodostępne - nie trzeba chodzić po szpitalach.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
ODPOWIEDZ

• Strona 89 z 90
    • Przejdź do strony:
  • Poprzednia
  • 1
  • …
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90