Jednak istnieje http://sjp.pwn.pl/slownik/2996691/choroby_psychiczneMiuosh pisze:Nie istnieje coś takiego jak choroba psychiczna - co najwyżej zaburzenie psychiczne.
Większej głupoty nie słyszałem. Taką łapówkę mógłby dać ktoś naprawdę bogaty czyli np. Żyd a oni nawet z kobietami robią to przez prześcieradło, więc po co miałby to robić?Oficjalnie skreślono go z listy chorób z powodu łapówki
Czyli twierdzisz że lekarka-lesbijka będzie specjalnie uśmiercała pacjentów?Problem jest w drugą stronę - nie robią absolutnie nic dobrego.
Jeśli uczciwie podchodzi do swojej pracy, to nie. Ale nie zrozumiałeś mnie. Nie chodziło mi o złe wykonywanie przez homosiów pracy, a o coś innego: kiedy ostatni raz homosie zaangażowali się w jakąś misję humanitarną/pomoc ubogim/masowy wolontariat/przekazywali pieniądze na jakieś dobroczynne akcje społeczne, np. zakup wózka inwalidzkiego? O to mi chodzi, że oni tylko krzyczą, że im źle, nie robiąc jednocześnie nic dobrego dla społeczeństwa.Marciosss pisze:Czyli twierdzisz że lekarka-lesbijka będzie specjalnie uśmiercała pacjentów?
Gdyby tak zrobili to zaraz pojawiły by się głosy że pod pozorem zbiórek dobroczynnych promują gejostwo i lesbijstwo.A skąd wiesz, że nie uczestniczą w takich eventach? Nie muszą nosić koszulek z napisem "jestem gejem" czy "jestem lesbijką"
No akurat oni nie muszą tworzyć wydarzeń typu "Geje zbierają pieniądze na wózek inwalidzki", mogli się dokładać w zbiórkach dotyczących wszystkichMatrixun pisze:kiedy ostatni raz homosie zaangażowali się w jakąś misję humanitarną/pomoc ubogim/masowy wolontariat/przekazywali pieniądze na jakieś dobroczynne akcje społeczne, np. zakup wózka inwalidzkiego? O to mi chodzi, że oni tylko krzyczą, że im źle, nie robiąc jednocześnie nic dobrego dla społeczeństwa.
Skąd wiesz? Jak ktoś robi zbiórkę to ogłasza że robi zbiórkę a nie deklaruje swoją orientacje.Matrixun pisze:Ale sami nie wychodzą z żadnymi inicjatywami dobroczynnymi.
Dopóki z tego nie ma dzieci ani korzyści dla społeczeństwa jest jednak gorsza od hetero.Miguel pisze:To jest jedna z opcji preferencji seksualnych, mniejszościowa, ale zawsze. Nie jest ani gorsza ani lepsza od hetero
To może jeszcze zdelegalizować księży, impotentów, starych kawalerów i 40-letnich prawiczków?Dopóki z tego nie ma dzieci ani korzyści dla społeczeństwa jest jednak gorsza od hetero.![]()
Pedofilia i zoofilia pan się dobrze czujesz?Matrixun pisze:Legalizacja związków homoseksualnych, potem pedofilia i zoofilia - znamy to ze Skandynawii