Ja nie wiem, ale może ładnych lesb w życiu widziałem ze dwie pary, reszta to pasztety.Anonits pisze:Hipokryzja! Geje nie, a lesbijki tak? Jeśli chcecie wybić jednych, drugich trzeba także.
Ja nie wiem, ale może ładnych lesb w życiu widziałem ze dwie pary, reszta to pasztety.Anonits pisze:Hipokryzja! Geje nie, a lesbijki tak? Jeśli chcecie wybić jednych, drugich trzeba także.
I przygadał kurczak kogutowi. Echhh.Anonits pisze:Hipokryzja!
Chyba gumowego - jeśli się panienkom znudzi i będą chciały urozmaicić zabawę.Anonits pisze:Ja przynajmniej nie wnikim w to kto komu wkłada fi*ta
Za komuny miał dostać czapę tylko przyszła wynaturzona demokracja i stało się.Anonits pisze:W USA lub Chinach na skurwielu wykonano by karę śmierci. To co się dzieje w Polsce już dawno przestało bawić mnie.
o ile wiem to "wy" ciągle krzyczycie "przecz z komuną" na tych swoich marszach "wolności i niepodległości" więc czego ty tak na prawdę chcesz? Komuny, anarchii, demokracji, monarchii, dyktatury, bo już się gubię ? A może po prostu Jarka K. u władzy, wtedy będzie wszystko na razKizior pisze:Za komuny miał dostać czapę tylko przyszła wynaturzona demokracja i stało się.Anonits pisze:W USA lub Chinach na skurwielu wykonano by karę śmierci. To co się dzieje w Polsce już dawno przestało bawić mnie.
Ich czas też zabierze, nie martw się.Kizior pisze:Polskiego systemu dbającego o Polskę i Polaków.
III RP jest chorym tworem, nawet nie zamienili takiemu kary śmierci na dożywocie.
A wiesz czemu ? Żeby obok niego nie zawisł czasem Jaruzelski, Kiszczak, Urban i cała reszta tej czerwonej zarazy.
Niestety nie widać za bardzo w rządzie Polskim, żeby komuś na takowym zależało, tylko wszędzie "Daj polakom jakoś żyć wciskając kit, reszta dla nas". Ja tam powiem szczerze, nie zauważyłem wcale różnicy pomiędzy rządami Tuska, a np. Kaczyńskiego. Tylko w telewizji i mediach niby głośniej, i uzależnienie od internetu trochę zmienia postać rzeczy, bo się naczytam różnych pierdół, ale ogółnie taka sama bida jaky nie patrzeć, tylko niby trochę gorzej.Kizior pisze:Polskiego systemu dbającego o Polskę i Polaków.
Nie, to choroba psychiczna.Kizior pisze:Zatem wracając do tematu - czy związek tego pedofila mordercy z facetem to miłość o której mowa w ankiecie ?