Dokładnie. Duża część ludzi z mojej szkoły będąca rozumem na poziomie przedszkola wielce popiera legalizację, a głupota ludzi po wprowadzeniu legalizacji wzrośnie dziesięciokrotnie. Mówię tu zwłaszcza o młodym pokoleniu.Miuosh pisze:I nie wyobrażam sobie połowy polskiego społeczeństwa chodzącego po ulicach w stanie naćpania. W szkołach palą papierochy, po legalizacji margines przeniósłby się na marihuanę. Nie chcę tego w Polsce.
Bo to jest banda durni i imbecyli z PO. Na słowo "PIS" dostają ataku szału. Taka prawda. Czepiali się prezydenta Kaczyńskiego bo był z PISu, taką modę sobie obrali. Tylko mało kto wiedział, że śp. Lech Kaczyński był prof. dr hab. Więc durnia jak to niektórzy śmią twierdzićrasrev pisze:Tak apropo- pamiętacie że jak jakąś gafę popełnił prezydent Kaczyński to był szum, drwiny kpiny i w ogóle. A teraz jak Bronek coś odwali to cisza, ciężko się o tym dowiedzieć... Nie żebym był na PiSem ale według mnie przeginają pałę
Ty Panie mądry, a po to by pogadać. Temat nie jest durną zabawą typu "lubisz nie lubisz" tylko odpowiedni do kulturalnej rozmowy.Kizior pisze:Po co takie stare tematy wyciągać ?
Taa i to jest właśnie przerażające. Zamiast utworzyć coś ku**a razem, poświęcić te stołki dla dobra kraju to nie, lepiej się kłócić i rządzić... Utworzyli by rząd z samych ludzi wykształconych, znających się, może podciągnęli by COŚ przynajmniej do przodu. Rząd pana Grabskiego się kłania, można było?Johnny Cage pisze:Bo to jest banda durni i imbecyli z PO. Na słowo "PIS" dostają ataku szału. Taka prawda. Czepiali się prezydenta Kaczyńskiego bo był z PISu, taką modę sobie obrali. Tylko mało kto wiedział, że śp. Lech Kaczyński był prof. dr hab. Więc durnia jak to niektórzy śmią twierdzićrasrev pisze:Tak apropo- pamiętacie że jak jakąś gafę popełnił prezydent Kaczyński to był szum, drwiny kpiny i w ogóle. A teraz jak Bronek coś odwali to cisza, ciężko się o tym dowiedzieć... Nie żebym był na PiSem ale według mnie przeginają pałęza prezydenta nie mieliśmy.
Ja osobiście do niego nic nie miałem, że tak to ujmę.
i to ma mówić żarliwy Katolik?Mati1996 pisze:a teraz Janusz Palikot.