Świat według Kiepskich

Świat według Kiepskich FORUM

Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane
  • Więcej…
    • Tematy bez odpowiedzi
    • Aktywne tematy
    • Szukaj
  • Fora
  • Użytkownicy
    • Zespół administracyjny
  • FAQ
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Szukaj
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Strona główna Świat według Kiepskich Odcinki Sezon 18 [419-431]
  • Szukaj
    • Dzisiaj jest 2021-01-19, 12:02
    • Strefa czasowa UTC+01:00

Śledź nas:

KLIKNIJ! -> jeśli chcesz wiedzieć wszystko o ŚWIECIE WEDŁUG KIEPSKICH:

423 Easy rajder

ODPOWIEDZ
Wyszukiwanie zaawansowane
  • Poprzednia
  • 1
  • 2
Awatar użytkownika
pollen99
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Re: 423 Easy rajder

Post autor: pollen99 » 2013-09-29, 09:47

1. Absolutnie nic ciekawego! Ewentualnie tekst „Choćbyś się zesrał…”, ale to i tak za mało. Neutral
2. Eee tam, słabo :/ Paląca Halina nie przypada do gustu, tak samo, jak Paździoch wyrażający się jak wiochmen (albo rodzina reżysera). Mianowicie chodzi mi tu o słówko „kopciuch” Ale już mniejsza o to. Reszta też nie powalała – Halina jak nie Halina, a Paździoch jak nie Paździoch (proponowanie jej alkoholu?). Neutral
3. No no, scena całkiem niezła :D Najlepsze komentarze Ferdka spod okna („Kopciński w trupa zalany”, „Kot na śmietniku”) i ogólnie, radość na końcu! :) Aż dam +
4. Ta scenka i również zła nie była. Rym Haliny przemilczę, tak samo, jak i „Kuźwę” Boczką, bo poza nią zagrał tak, jak kilka lat temu :D Miny Paździochów na końcu też w porządku ;) +
5. Ciekawe, scena obiadowa, ale miała jakiś tam sens! :) Ogólnie cała akcja byłaby wyśmienita, gdyby nie Jolaśka, Waldek i Mariolka, a właściwie – ich zachowanie, nienajlepsze :/ Za to Ferdek i Halinka zagrali wybitnie, najlepsze wkurw Ferdka! :D Mocny neutral
6. Nareszcie Halina była wkurzona na tych darmozjadów! :D Długo na ten moment czekałem. Postawa jej bardzo dobra, tak samo jak i Ferdka ;) Ale ze względu na tercet pierdzielący serial daję po raz kolejny mocny neutral ;)
7. Też scena całkiem dobra, ale wkurzało mnie podniecanie się wysuwającą się anteną :roll: (jak jacyś jaskiniowcy – „u,u,u!!!” :| ). Paździoch na pewno był najlepszy z całej sceny, więc daję kolejny mocny neutral ;)
8. Ech, ci Kiepscy przeistaczają się w jakieś amerykańskie małżeństwo, co absolutnie żyć bez jedzenia nie może :? Przecież nawet taki Karol Krawczyk nie żarł w łóżku, a to powinno dać do myślenia! ;) Chociaż dam neutral ze względu na wspomnienie o Wartburgu ;)
9. Kolejna scena na + dzięki Paździochowej chowającej się przed oknem i Boczkowi, który mimo, że trochę zajeżdza tym wieśniackim akcentem, to dobrze powiedział o piciu Ferdka :) Tak więc +
10. Krótka scena, bez żadnych tam śmiesznych momentów (z tą jazdą popojutrze nie rozśmieszyło mnie zbytnio :/ ). Neutral
11. Scena zbytnio nieciekawa, tylko było fajnie, gdy Ferdek się dowiedział, że Halina zdaje na prawo, ale tak to po raz kolejny – brak śmieszności. Neutral
12. Sceny z Badurą jak zwykle nie powalają, a tutaj oczywiście bez wyjątku ;) Natomiast nie wiem kompletnie, po co był ten widok na podglądającego Paździocha? –
13. Wreszcie dobra scena z niezawodną Helenką! :D Gadka o foto-radarach kompletnie w porządku, najlepsza z całej sceny ;) Daję +, niech stracę!
14. Słabo, słabo, słabo. Jolaśka i Waldek nic nie mówili, a wkurzali :roll: Ferdek również nie zachwycił, tak samo, jak i Halina, a Mariolka – szkoda gadać :roll: -
15. Scena żywo zerżnięta z odcinka „Badurka”, za co już idzie minus, ale do tego oczywiście dochodzi Boczek (ubrany w uszatkę – a po jaką cholerę? :roll: ), niczym niedorozwój ze wsi. Nic z jego słów nie zrozumiałem! –
16. Jolaśka naprawdę żałosna – niby nic nie mówiła, ale wkurzyła zasranymi podtekstami erotycznymi i wyciągnięciem kopyt w samochodzie – ja się pytam, gdzie się takie praktyki stosuje, no gdzie? :roll: Paździoch w sumie wyszedł dobrze, ale reszta sceny to jakiś chaos! Rozwalanie samochodu – mistrzostwo świata, normalnie :roll: Muszę dać –
17. Słaba raczej scena, kolejne nudy nas zaszczyciły. Ferdek – zero dobrych tekstów, zero. Za kompletne nudy daję –
18. Zakończenie słabe jak zupka więzienna. I po raz kolejny podniecanie się wysuwaną anteną :roll: Co oni wcześniej takiego wynalazku nie widzieli :roll: (Ja rozumiem, że Yoka nie widział, bo w jego rodzimym kraju takiej technologii nie ma, ale w Polsce?). –

Kolejny mocno zróżnicowany odcinek, pełen wzlotów i upadków :| Na początek, jak zwykle, ocenię stronę techniczną: na plus właściwie mało rymów, gra Boczka i Paździocha, a miejscami również Ferdka i Haliny! Na minus z kolei zachowania Jolaśki (potrafi już wkurzyć nic nie mówiąc), dużo greenboxów (ale bez nich właściwie odcinka by nie było). Od strony fabularnej: najlepsze sceny to 3 i 4 przede wszystkim za radosne małżeństwo Kiepskich, a najgorsze sceny z Jolaśką – 15 i 16. Zaraz po nich zakończenie odcinka ;)

4 sceny na plus, 8 scen neutralnych i 6 scen na minus. Wychodzi 8/18 pkt., czyli ocena – 4/10
Ocena szkolna: 8/18 pkt. daje nam 44%, czyli ocena szkolna tego odcinka to 2+ ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mike Tytla
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Mike Tytla » 2013-09-29, 10:11

pollen99 pisze:niczym niedorozwój ze wsi.
Panie, o takie słowa to my się pogniewamy. Dla ciebie każda osoba ze wsi to niedorozwój? Ręce opadają.
czerwonyy

Post autor: czerwonyy » 2013-09-29, 10:18

Mike Tytla pisze:Panie, o takie słowa to my się pogniewamy. Dla ciebie każda osoba ze wsi to niedorozwój? Ręce opadają.
Przecież pollenowi chodziło o Boczka,że zachowuje się tak. ;-)
Po za tym ma rację,teraz mówi jak wieśniak,zachowuje się jak wieśniak.Ale przecież on pochodzi ze wsi spod Elbląga,więc się nie czepiajcie go :-)
Awatar użytkownika
Mike Tytla
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Mike Tytla » 2013-09-29, 10:27

czerwonyy pisze:
Mike Tytla pisze:Panie, o takie słowa to my się pogniewamy. Dla ciebie każda osoba ze wsi to niedorozwój? Ręce opadają.
Przecież pollenowi chodziło o Boczka,że zachowuje się tak. ;-)
Po za tym ma rację,teraz mówi jak wieśniak,zachowuje się jak wieśniak.Ale przecież on pochodzi ze wsi spod Elbląga,więc się nie czepiajcie go :-)
No wiesz, ja też jestem ze wsi, więc poczułem się jakby to też i mnie dotyczyło. A pollen nie powiedział niedorozwój, tylko niedorozwój ze wsi, czyli jakby to połączenie było rzeczą oczywistą. Ale ok. już się nie będę czepiał. ;-)
Awatar użytkownika
pollen99
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: pollen99 » 2013-09-29, 10:30

Mi nie chodziło o to, że każdy ze wsi to niedorozwój! ;) Mi chodziło o wyrażenie "wiejski niedorozwój", o coś takiego.
czerwonyy pisze:Ale przecież on pochodzi ze wsi spod Elbląga,więc się nie czepiajcie go :-)
Tylko, że choćby w piątym sezonie był już znany jako cham ze wsi spod Elbląga, ale jakoś się nie zachowywał jak baba z Ciemnogrodu! :roll:
Obrazek
czerwonyy

Post autor: czerwonyy » 2013-09-29, 10:31

Ci co są ze wsi muszą się liczyć z tym,że będą gorzej traktowani niż ci z miasta.Ja jestem z miasta i tych ze wsi nic nie mam.
Wracając do odcinka to było dno,dno i jeszcze raz dno!
Zmieniam ocenę
3 :arrow: 2
Awatar użytkownika
Lonzio
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Lonzio » 2013-09-29, 11:45

Odcinek kompletnie pozbawiony sensu i logiki. Halina ma pieniądze na samochód i jego ubezpieczenie oraz na czterokrotne zdawanie na prawo jazdy, ale na pytanie Mariolki dlaczego w kanapkach jest mało masła odpowiada, że nie ma pieniędzy i jest kryzys. Poza tym w odcinku właściwie nie było nic zabawnego, może oprócz Ferdka zadowolonego z samochodu czy tekstu Waldka o "samochodzie od Badury". 2/10
Server
Halinka
Halinka

Post autor: Server » 2013-09-30, 21:33

pollen99 pisze:niczym niedorozwój ze wsi.
Ty siedlecki buraku hehe :) Nie obrażaj mnie, jestem spod Łukowa (mieszkam na wsi) i nie jestem niedorozwojem, wypraszam sobie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Ferdek K
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Ferdek K » 2013-10-11, 12:18

No dobra :-D Czas na ocenę tego odcinka. Wyszło przyzwoicie, choć kilku scen mogłoby nie być. ;-)
Na minus zaliczam pierwszą scenę i bardzo sztuczną Halinkę od wejścia (-0,5 pkt.), druga scena w miarę, Paździoch jak zwykle pokazał klasę, Halinka znów pali :-/ ... Ferdek podekscytowany samochodem wyszedł w miarę fajnie. Dobre było jak patrzył przez okno i komentował :-> Boczek krótko, ale jak zwykle porządnie odwalił robotę :-D Sam obiadek cienki, to wejście Jolaśki, Waldka i Mariolki - ehh :-/ (-0,5 pkt.) Ferdek się w końcu na nich porządnie wydarł, komentarz Waldusia na temat auta mocny :-) W ogóle, w tym odcinku Cycu przypominał tym swoim cwaniakowaniem dawnego Waldusia. Wychwalanie auta strasznie słabe, jeszcze te żarcie kurczaków... (-1 pkt.) Paździoch poprawił scenę, ale i tak nie zasługuje na plusa. Żarcie w łóżku (-1 pkt.). Mycie auta i rozmowa Ferdka z Halinką taka przyjemna i swojska. Na plus wejście Boczka i wyśmianie Ferdka ;-) W kuchni neutral, ale nie minus. Scena w sypialni - ok, ale nienawidzę rozmów z Grażynką przez telefon (-0,5 pkt.) Helenka mocna, rozwaliła system - ''Mogła pani porządnie raz w łape dać, a nie po 5 razy płacić'' :mrgreen: Przygotowywanie się do pikniku (-0,5 pkt.) Chociaż Ferdek w tym swoim ubraniu mnie rozbawił :-D Boczek oczywiście wyśmiany, ale ta scena strasznie przypomina mi tą z ''Badurki''. Nawet takie same ułożenie aktorów. Wsiadanie do auta, Paździoch, pół promila, rozwalenie auta - aż chce się dać plus :-D Końcówka czyli dwie ostatnie sceny neutralne. (-0,5 pkt.)

Ocena: 5,5/10 ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
pollen99
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: pollen99 » 2013-10-12, 14:23

Server pisze:Ty siedlecki buraku hehe :) Nie obrażaj mnie, jestem spod Łukowa (mieszkam na wsi) i nie jestem niedorozwojem, wypraszam sobie.
Ech, a myślałem, że Siedlce i Łuków to takie przyjazne miasta... :roll: Chyba swój post już wytłumaczyłem, jakbyś tak zacnie zauważył. A jakbyś nie zauważył, to masz tu:
pollen99 pisze:Mi nie chodziło o to, że każdy ze wsi to niedorozwój! ;) Mi chodziło o wyrażenie "wiejski niedorozwój", o coś takiego.
Ostatnio zmieniony 2013-10-12, 14:24 przez pollen99, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Derek187
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Derek187 » 2013-10-23, 13:52

Dobry odcinek :D

Na plus +:
- "Jak bym ci coś powiedziała to byś się normalnie zesrał ale ci nie powiem" - takie głupie, że aż śmieszne ;)
- rozmowa Haliny z Marianem, "Torpeda nie kobieta!",
- Ferdek na widok szampana, jego komentarze o tym co dzieje się na podwórku,
- scena na podwórku, "Święty Cezary co ma w dupie dolary?", Paździochowie w oknie,
- Plan Ferdka i Haliny o tym jak powiedzieć dzieciom o aucie, tekst Waldka ,że te auto to chyba Badury jest :lol:
- tekst o tym ,że Paździoch na rowerze jeździ to zazdrości samochodu, wspomnienie Trabanta i Wartburga, rozmowa o Paździochowej pchającej auto,
- rozmowa z Boczkiem, Paździochowa w oknie,
- Ferdek i "popojutrze",
- "ogon" przypięty do kluczy, tekst Haliny żeby Ferdek sam sobie ten ogon do dupy przyczepił,
- rozmowa nocna z Badurą, Paździoch w oknie,
- "Nastawiane jak nasrane" i dalsza część rozmowy,
- Paździoch z alkomatem, rozwalenie się samochodu,
- "Kazimierz kur*a po co ci samochód jak ty nigdzie nie jeździsz?"

Ocena 8,5/10 :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2013-10-23, 13:52 przez Derek187, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
kanalium
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: kanalium » 2014-06-04, 21:42

Na plus:
+ Halinka z papierosem
+ wystrzał korka z szampana
+ Święty Cezary, co ma w d*pie dolary. (Ferdek)
+ Paździoch jako strażnik miejski
+ wspomnienia o wartburgu Paździochów
+ mycie auta
+ Nie ma nic gorszego, jak baba za kierownicą. (Badura)
+ zniszczenie auta
Na minus:
- scena obiadowa
- "Mamciś" Jolaśki
Ten odcinek mi się podobał, dam 8/10.
Obrazek
Awatar użytkownika
Ruktuk
Edzio Listonosz
Edzio Listonosz

Post autor: Ruktuk » 2014-06-15, 17:26

Akurat scena obiadowa zabawna :P Tak samo jak dialog Haliny i Ferdka przed przyjściem dzieci.
Odcinek inny ale za to wg mnie fajny. Obracający się wokół Halinki gdzie to ona 'ma pomysła' ;)
8/10
Więcej omasty Pan daj, bo z omasta lepsze jest.
Awatar użytkownika
Kizior
Typer Sezonu

Post autor: Kizior » 2014-06-16, 16:43

Na tle późniejszego badziewa ten odcinek nawet się udał.
Przypomniałem go sobie dzisiaj na Polsacie 2 i doszedłem do wniosku że to ostatni dobry odcinek ŚWK [']

Pażdziochy w oknie :lol:
- Panie, nie dam bo nie mam, nawet jakbym chciał dać to nie dam bo mnie wyżarli do zera, do cna !
- Ale kto pana wyżarł ?
- Jak to kto, Pażdziochy biznesmeny zasrane...
- To u pana też byli ?
Awatar użytkownika
StorN
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: StorN » 2014-08-13, 10:06

Bardzo słaby odcinek. Właściwie fabuła pozbawiona sensu, w dodatku kolejny raz odgrzany motyw z popisywanie się przed Paździochami. Poza tym bardzo mała ilość humorów, może kilka tekstów było zabawnych, ale zdecydowana większość na niskim poziomie.

3/10
Awatar użytkownika
JaObiecujeWam
Paździoch
Paździoch

Post autor: JaObiecujeWam » 2014-10-16, 20:51

Bez sensu to za mało powiedziane, bez ładu i składu, bez humoru, bez niczego. Oto mój komentarz :

Obrazek

1/10
Ostatnio zmieniony 2014-10-16, 20:52 przez JaObiecujeWam, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Kizior
Typer Sezonu

Post autor: Kizior » 2015-07-23, 19:33

AUTO z odcinka do kupienia
- Panie, nie dam bo nie mam, nawet jakbym chciał dać to nie dam bo mnie wyżarli do zera, do cna !
- Ale kto pana wyżarł ?
- Jak to kto, Pażdziochy biznesmeny zasrane...
- To u pana też byli ?
Awatar użytkownika
Biegacz
Boczek
Boczek

Post autor: Biegacz » 2015-09-04, 10:14

Taki średni odcinek. Było kilka niezłych momentów, fajny pomysł z kupnem samochodu, ale generalnie nudy i mało humoru.

Plusy:
- Paździochy w oknie :lol:
- Boczek chcący zabrać się z Kiepskimi i komentarz Waldka
- Paździoch sprawdzający Ferdka alkomatem
- Rozpadnięcie się auta
- Końcówka z Badurą świetna :mrgreen:

Minusy:
- Obiadek, a głównie zachowanie Jolanty i żarcie kurczaków
- Żarcie kurczaków w łóżku :roll:

Reszta była neutralna. 5/10.
Ostatnio zmieniony 2015-09-04, 10:15 przez Biegacz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mocny full 22
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: mocny full 22 » 2016-02-05, 12:31

Taki sobie ten odcinek, a nawet kiepski. Chyba jeszcze nie było odcinka, że ktoś robi prawo jazdy, ale zazdrośc Paździochów przypomina odcinek "Żeby im gul skoczył". Dziwne, że są różne ujęcia podwórka, a jakby Paździochowie patrzyli na to samo miejsce. Sceny z obiadkiem, Jolasią, Waldkiem zbędne. No może moment kiedy Waldek pomyślał, że to samochód Badury był nienajgorszy. Tradycyjnie Helena najlepsza, a jeszcze z lepszych momentów to badanie alkomatem przez Paździocha, oraz kłótnia Haliny z Ferdkiem o to czy kobiety się nadają za kierownicą i próby odszukania samochodu Haliny przez Ferdka. Trochę jeszcze denerwowało to żarcie kurczaków. 4/10.
Ostatnio zmieniony 2016-02-05, 12:32 przez mocny full 22, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pabfer
USER DEKADY i Prowadzący Facebooka
USER DEKADY i Prowadzący Facebooka

Post autor: Pabfer » 2016-05-03, 13:29

Pomysł ciekawy, ale wykonanie mogłoby być lepsze. Na plus pomysł Haliny, Paździochowie śledzący wszystko przez okno (monitoring osiedlowy :D :P ), Boczek, który też chciał jechać, test alkomatu, wkurzona Halina i rozsypane auto. na minus obiadek, dużo nudnego gadania i zakończenie. Na liście plusy przeważają, ale jakby spojrzeć na czas trwania poszczególnych plusów i minusów, to najwięcej było nudnego smęcenia, więc ocena nie może być wysoka.

6/10
Obrazek
Barakuda
Mariolka
Mariolka

Post autor: Barakuda » 2017-03-13, 16:36

Nawet niezły odcinek.

Plusy:
+ Boczek chcący dotknąć samochodu i opieprzający go Ferdek
+ ,,...podziwiam ję"- Jolasia o samochodzie
+ duma Kiepskich z samochodu
+ mendowatość Paździocha
+ zawiść Paździochów
+ ,,Tak skaczeta wokół tego auta jak małpy i w ogóle nie jeździta"
+ Halina chwaląca samochód podczas rozmowy z Grażynką
+ rady Paździochowej
+ Paździoch z alkomatem :-) Pół promila :-)
+ nazwa leku- Nerwosex
+ zakończenie

Minusy:
- Halinka w początkowych scenach (sztuczna, wkurzająca)
- żarcie kurczaków w łóżku :/
- scena łóżkowa
- scena z myciem auta (oprócz tekstu Boczka)
- brelok do kluczyków

Neutral:
- szowinizm Ferdka
- scena z Badurą
- przygotowania do wycieczki

7/10
Wrzód na zdrowym organizmie narodu
Awatar użytkownika
gafik3
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: gafik3 » 2017-10-01, 11:13

Plusy: "+"

- Tajemnica Halinki
- Ferdek wyglądający przez okno
- Auto Halinki
- Obiadek: Zamieszanie wokół samochodu
- Menda Paździoch: Zakaz parkowania i badanie alkomatem
- Scena łóżkowa
- Ferdek i Halinka myjący samochód
- Zazdrość Paździochów
- Bryloczek do kluczy
- Rozmowa Ferdka z Badurą o babach za kierownicą
- Rozmowa Halinki z Helenką pod kiblem
- Wyjazd rodzinny
- Monolog Ferdka
- Zakończenie

Minusy: "-"

- Rycząca Jolasia
- Rozmowa Halinki z Grażynką

10/10
Awatar użytkownika
Bździuch
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Bździuch » 2018-06-22, 21:27

Lubię ten odcinek. Ogółem za mało jest odcinków o tematyce motoryzacyjnej, na której się nie znam, ale lubię :-P
Bardzo schematyczny i prosty odcinek (takie są najlepsze), ale z dużym problemem: Jolasią i spółką. Na prawdę zepsuli ten po prostu przyjemny odcinek, może nie śmieszny, ale przyjemny jakimiś nieśmiesznymi żartami i wierszykami.
Bardzo mi się podoba, że Ferdek i Halina w miarę się dogadywali.
Wątek "zazdrości" sąsiadów bardzo dobry, ale zdecydowanie niewykorzystany, prawie w ogóle nie dało się tego odczuć i pozostawia to pewien niedosyt. Wątek z "kocim ogonem" ok.
Nie mam się do czego przyczepić, całkiem dobry odcinek.
Tematyka bardzo przypomina 5 sezon, i gdyby scenariusz powstał wtedy, mielibyśmy jeden z lepszych odcinków.
6/10
"I'm a man of few words... Any questions?"
Awatar użytkownika
kacrudy
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: kacrudy » 2018-06-29, 09:37

Pomysł nie był głupi, wykonanie nie było złe, ale jednak mogło być dużo lepiej. Przede wszystkim pozbyłbym się Pupcińskich - znowu obiadek, na dodatek ten ich pęd do żarcia i wycie Jolaśki przy każdej okazji jest istnie denerwujące. Ale są też plusy - zazdrość Paździochów. Nie było jej mega dużo, ale myślę, że Paździoch podglądający pijącego Ferdka, a potem przychodzący do niego z alkomatem wyczerpuje temat. :mrgreen: Rozwalenie się auta na końcu zapewne zaczerpnięte z "Misia", ale i tak wyszło dobrze. Końcówka na złomie zbędna. Przyjemnie też było patrzeć na Ferdka i Halinę rozmawiających ze sobą normalnie. Muzyka bardzo dobra (oczywiście, jak na Mirowskiego).
Z cyferką trochę ciężko, ale niech już jest - 6/10.

PS No i duży plus za ograniczenie chamstwa Boczka - Ferdek zamiast krzyczeć, że go nigdzie nie podwiezie, kulturalnie mu powiedział, że ma pięcioosobowy wóz. :P
Obrazek
Dawid Sochacki
Edzio Listonosz
Edzio Listonosz

Post autor: Dawid Sochacki » 2020-07-10, 09:57

Bardzo podobał mi się odcinek 10/10. Najbardziej podobało mi się gdy Halina z Ferdkiem skakali koło samochodu a samochód był stary grat i traktowali go jak nowy. Fajna scena również była jak rozwalił im się samochód. Podobało mi się, że ten ''samochód" wylądował u Badury na złomie i na antenie wisiały skarpety Badury. Śmieszyło mnie również jak Ferdek z Halinką przyszli do okna i wołali do dzieci ,,Jaki fajny wóz stoi zobaczcie a dzieci to w ogóle nie interesowało. W końcu Ferdek z Haliną kazali im podejść do okna a dzieci śmiali się, że taki grat stoi przed ich domem. Jeden z lepszych odcinków
ODPOWIEDZ

• Poprzednia
  • 1
  • 2

Wróć do „Sezon 18 [419-431]”

Przejdź do
  • Świat według Kiepskich
  • ↳   Kiepscy.org.pl
  • ↳   STRONA WWW
  • ↳   FORUM
  • ↳   News
  • ↳   W którym to odcinku?