Premiera: 15.05.2013
Reżyseria: Patrick Yoka
Scenariusz: Aleksander Sobiszewski, Patrick Yoka, Katarzyna Sobiszewska
Przeczytaj pełny opis odcinka na Kiepscy.org.pl
(informacja o odcinku, fabuła, zdjęcia z odcinka + najlepsze cytaty bohaterów)

To zdanie akurat dobrze pasuje do tego co się dzieje w ŚwK lepiej mniej odcinków a zaje*****ch niż więcej a chu****ch....Ferdek K pisze: Scena 15. - hahah, puenta odcinka świetna: ''z męskim przyrodzeniem jest tak, jak z polskim filmem - lepszy, krótki i śmieszny niż długi i smutny''![]()
Plus.
Ocena: 6/10
Tylko ciekawe za co inną dajesz tu a inną w sposobem dolnym?Inn pisze: ale 6,5/10 mogę dać, gdyż myślałem że będzie to kolejny szajs, na szczęście nie wyszło to tak źle...
Dokładnie! Ja z Eramisem pisaliśmy lepsze odcinki, niż oni co po niektóre teraz!Tradycjonalista pisze:Dwójka przygłupich gimnazjalistów w kompanii osiedlowego żula ułożyłaby na poczekaniu lepszy scenariusz niż Yoka z Sobiszewskimi, którzy coraz wyraźniej potrzebują skierowania do psychiatry albo na śmietnik.
Nie przesadzajmyDokładnie! Ja z Eramisem pisaliśmy lepsze odcinki, niż oni co po niektóre teraz!
Zgadzam się z powyższymi stwierdzeniami. Niestety, Yoka i Sobiszewscy uważają się za pępki świata, chociaż Sobiszewska może akurat nie, bo wydaje się sympatyczniejsza. Jeśli chodzi o Sobiszewskiego to kojarzy mi się z takim dziadem zdziadziałym jakim jest Ferdek w nowych odcinkach. Sobiszewska natomiast kojarzy mi się z Halinką - taką na jaką jest kreowana od ok. 283 odcinka (życzliwa, opiekuńcza, ale jak trzeba to potrafi ostro ochrzanić). Yoka to natomiast taki Paździoch - łysa menda. Widzem natomiast jest Boczek, który z braku świeżego mięsa będzie jadł nadgnite (metafora do obecnej jakości nowych odcinków, które najwięksi fani będą i tak oglądać).PharellMan pisze:Dokładnie! Ja z Eramisem pisaliśmy lepsze odcinki, niż oni co po niektóre teraz!Tradycjonalista pisze:Dwójka przygłupich gimnazjalistów w kompanii osiedlowego żula ułożyłaby na poczekaniu lepszy scenariusz niż Yoka z Sobiszewskimi, którzy coraz wyraźniej potrzebują skierowania do psychiatry albo na śmietnik.
Nie zgadzam się. Halina za Yoki stała się wredna i wulgarna a w dodatku fałszywa. Ferdka czepia się za każdą pierdołę, a Jolaśce się podlizuje.Sobiszewska natomiast kojarzy mi się z Halinką - taką na jaką jest kreowana od ok. 283 odcinka (życzliwa, opiekuńcza, ale jak trzeba to potrafi ostro ochrzanić)