Nie wiem czy to będzie konkurencja, ale na www.kiepscy.pl oficjalnej stronie serialu, znajdziesz making-off epizodów.tyrek74 pisze:interesują mnie również kulisy powstawania serialu i jakieś informacje typu jaka panuje atmosfera na planie , czy aktorzy się lobią i
ok dziękujedamianzag pisze:Kulisy powstawania filmu są w dodatkach na płycie dvd.
A aktor którego zagrał ziomek nazywa się: Maciej Gołębiowski.
tę stronę znam Miuosh , tam wszytko raczej pobieżnie jest i po łepkach , nie ma jakiejś innej konkretnej strony o kiepskich ?Miuosh pisze:Nie wiem czy to będzie konkurencja, ale na www.kiepscy.pl oficjalnej stronie serialu, znajdziesz making-off epizodów.
Tak. Jak wchodzisz do tej wnęki w korytarzu, to po prawej jest pokój kompielowy, na wprost kuchnia Kiepskich a na lewo ten pokój.creaultra pisze:aha okej
mam jeszcze jedno pytanie
kiedyś był odcinek gdzie Waldusia boczek trenował . . .worek był zawieszony w takim długim ciasnym pomieszczeniu . . .wejście do tego pomieszczenia to te same wejscie gdzie się wchodzi do pokoju kąpielowego obok kibla??