Uśmiech zębicznyblackout pisze:'sialalala labamba, srała ala do szamba'
jaki to odcinek?
Sylwester bez granic. Nie wiem czy dokładnie o ten odcinek Ci chodzi .deejay pisze:Witam gorąco wszystkich. Mam pytanie odnośnie odcinka w którym Helena Paździochowa nosiła pończochy z podwiązkami, tam się przebierali chyba. Jeśli ktoś wie niech zapoda tytuł. Dzięki Pozdrawiam
Trudno tak napisać odcinki w której występuje motyw sportowy z racji też że kiepscy są serialem nietuzinkowym o często bardzo przewrotej fabule. Jednak spróbuję coś dodać do tych co napisałeś:Hektorek pisze:Witam. Zapewne jest tu wiele osób, które oglądały już wiele odcinków ŚWK. Czy mógłby mi ktoś podać nazwy albo numery wszystkich odcinków o tematyce sportowej? Czyli takie jak np. Jedenastka pana Ferdynanda i Euro. Z góry wielkie dzięki. Oczywiście podać w temacie albo na PW.
Wydaje mi się że ten post powinien być w dziale download włansnie pod linkiem z którego pobrałeś ten odcinek.lukaszsz182 pisze:Witam wszystkich przepraszam za off top ale nie wiedzialem gdzie to napisać.Odcinek balcyrewicz musi odejsc niestety jest bez glosu;/ jak ktos ma go sprawnego prosze o wrzucenie.pozdrawiam.
Nie jestem pewien ale chyba to był odcinek zagadka nieśmiertelności. Pobierz i sprawdź sobieHektorek pisze:Ok, wielkie dzięki.A jeszcze wiecie może w którym odcinku Ferdek sie wpadł chyba w śpiączkę, i śniło mu się, że jechał tirem gdzieś po pustej ulicy wokół pól chyba i wtedy słyszałem, że to on chyba śpiewał: Polska, biało czerwoni ! Jeszcze Waldek wtedy grał.
Powiedz więcej szczegułów to na pewno coś Ci doradzęMaciekityle pisze:Witam. Ktoś wie jak się nazywał odcinek jak Ferdek, Paździoch i Boczek śpiewali w chórze kastratów? Tylko zaznaczam, że nie chodzi mi o odcinek "Chór". Dzięki WIELKIE
Ja też tak uważam. Nie sposób użyć skrótu klawiszowego ctrl+c ctrl+v Problem lezy by dobrze doradzić komuś odcinek o który chodzi tej osobie. A tych odcinków jest już ponad 300:-)blackout pisze:na moje oko powinieneś edytować posty i pisać na temat:)
Inteligentni konsumenciHektorek pisze:Po co pobierać? Ściągnijcie sobie program IPLA. Ma tylko 6mb, a są wszyskie odcinki ŚWK. A teraz do rzeczy. Jak się nazywał odcinke, gdzie Ferdek, Paździoch, ogólnie cała ta paczka położyli się w pokoju głównym u Ferdka do trumn?
Koniec świate męskiego bata.krzys133 pisze:W którym to odcinku Boczek zbijał ławeczkę mówiąc przy tym "święci pańscy" , co ferdek i paździoch się go pytali na co ta ławka ? Z góry dzięki.
Wpisz na Youtube The beatles Yesterday to będziesz miał oryginał poszukiwanego utworu.krzys133 pisze:W odcinku "Browar z kominem" Walduś śpiewał piosenkę. Nie wie ktoś jak nazywa się jej oryginał ?
Co do pierwszego to ściągnij sobie odcinek "Wizerunek"papwil pisze:Witam!
Szukam odcinka w ktorym pazdzioch mowi do kiepskiego pod kiblem cos w stylu "nie mam ochoty ogladac pana... WULGARNEJ TWARZY!" bylo cos takiego w tradyszyn jak dobrze pamietam ale to bylo slabe, w jakims innym odcinku lepiej to powiedzial.
Oraz jak siedzi kiepski i waldek przed telewizorem a kiepski sie pyta co ma na karku?, na co waldus odpowiada ze prychola jakiegos, a chodzilo oczywiscie o glowe...
Dzieki!